LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΑχαΐαΔημοσίευση: 04 Σεπτεμβρίου 2023 10:30

Πάτρα: Παρέα νεαρών ξυλοκόπησε δίδυμα αδέλφια σε πανηγύρι

Άγριο ξύλο σε πανηγύρι της Πάτρας. Τα δύο αδέλφια βρέθηκαν αιμόφυρτα στο έδαφος, εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ ειδοποιήθηκαν και οι γονείς των ανήλικων διδύμων.

AP - Παιδιά - παιδί - σκιές - σκιά

Στο Νοσοκομείο κατέληξαν δύο δίδυμα αδέλφια, ανήλικοι, μετά από ξυλοδαρμό που υπέστησαν κατά την διάρκεια του πανηγυριού στην συνοικία Αμπελόκηπους της Πάτρας.

Όλα άρχισαν κατά την διάρκεια του πανηγυριού στην συνοικία Αμπελόκηπους της Πάτρας, όταν τα δύο αδέλφια προσπάθησαν με όμορφο τρόπο να σταματήσουν διαπληκτισμό με πρωταγωνιστές νεαρούς 16-19 ετών οι οποίοι είχαν ξεκινήσει προπηλακισμό συνομήλικού τους.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τότε η παρέα των νεαρών άρχισε να χτυπά με μανία, με γροθιές και κλωτσιές, τα δίδυμα αδέλφια. Πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των δραστών και πυγμάχος σε γνωστό σύλλογο της Πάτρας. Τα δύο αδέλφια βρέθηκαν αιμόφυρτα στο έδαφος, εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ ειδοποιήθηκαν και οι γονείς των ανήλικων διδύμων.

Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών κατέληξαν στο 1ο Αστυνομικό Τμήμα όπου ο πατέρας τους υπέβαλε μηνύσεις κατά συγκεκριμένων ατόμων. Αστυνομικοί έφθασαν μέχρι τα σπίτια των δραστών, κανείς δεν βρέθηκε, όμως στην περίπτωση ενός ανηλίκου δράστη, προσήχθη ο πατέρας του.

Πηγή: flanis.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στον Έβρο - Αρτοποιός: 741 πυροσβέστες συνεχίζουν να δίνουν μάχη για 17η μέρα (βίντεο)

Τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Νεκρός 23χρονος - Φορτηγό συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του

Κορινθιακός: Κολύμπησε 131 χλμ και κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της ΑττικήςΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Καθυστερήσεις στα διόδια εξόδου από την Αττική. Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τον Πειραιά και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ από Κηφισό και Λιόσια.

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμωνΣήμερα 13:05 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν λόγω της ενίσχυσης των ανέμων στα πελάγη.

Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)Σήμερα 13:13 | Ειδήσεις

Φωτογραφίες από ορισμένους από τους πλέον εντυπωσιακούς επιταφίους, που είναι στολισμένοι σε εκκλησίες ανά την Ελλάδα.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Ειδήσεις

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Η αρχή της “έκρηξης” και οι πολιτικές αντιδράσεις 15:55Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι του15:42Πάσχα: Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί 15:28ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Οι Χούθι καλούν τους φοιτητές στην Υεμένη15:15Κοκαΐνη περιείχε το...γράμμα που έλαβε από το Ηνωμένο Βασίλειο15:01Βοιωτία: Φωτιά στην Αγία Τριάδα 14:48Η Τουρκία υποστηρίζει τον Ρούτε για επικεφαλής του ΝΑΤΟ14:353 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου14:21Έξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της Αττικής14:08Δάγκειος πυρετός: “Καμπανάκι” του ΕΟΔΥ για κρούσματα13:54Η Κίνα στέλνει διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης (εικόνες)13:41Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)13:27Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμων13:12Ναυσικά Γκράτσιου: “Έφυγε” από τη ζωή η δημοσιογράφος12:59Θεσσαλονίκη: Δέμα με... κροτίδες εισαγωγής παρέλαβε 50χρονη (εικόνες)12:45Μεταναστευτικό: Κι άλλη βάρκα έφτασε στην Κρήτη12:32“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)12:18Πέλλα: Φωτιά σε μαντρί έκαψε ζωντανά δεκάδες πρόβατα12:05Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο