LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛασιθίουΔημοσίευση: 25 Αυγούστου 2023 09:54

Σητεία – Φαράγγι των Νεκρών: Θρίλερ με Γερμανό τουρίστα (εικόνες)

Πως έχασε τον προσανατολισμό του και βρέθηκε αποκλεισμένος σε μια δύσβατη περιοχή του φαραγγιού.

διάσωση - φαράγγι των Νεκρών - Σητεία

Ένας τουρίστας από τη Γερμανία βρέθηκε χθες πρωί της Πέμπτης 24/8 σε δύσκολη κατάσταση καθώς αποπροσανατολίστηκε κατά τη διάρκεια περιπατητικής εξόρμησης στο εντυπωσιακό φαράγγι των Νεκρών στη Σητεία. Ο 38χρονος ταξιδιώτης, λίγο πριν τη δύσκολη διαδρομή, χάθηκε από την πορεία και βρέθηκε αποκλεισμένος σε μια δύσβατη περιοχή του φαραγγιού.

Η είδηση για τον αποπροσανατολισμό του τουρίστα έφερε τις τοπικές αρχές σε συναγερμό. Άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης με τη συμμετοχή τριών οχημάτων και επτά υπαλλήλων από την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ομάδα Διάσωσης.

Ο αποπροσανατολισμένος τουρίστας βρέθηκε μετά από αρκετές ώρες αναζήτησης, αλλά η δύσκολη κατάστασή του απαιτούσε ειδική προσοχή. Οι υπηρεσίες διάσωσης αφού προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, μετέφεραν τον τουρίστα με ασφάλεια στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και παρακολούθηση.

Πηγή: cretapost.gr

διάσωση - φαράγγι των Νεκρών - Σητεία

διάσωση - φαράγγι των Νεκρών - Σητεία

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος – ασέλγεια σε 6χρονο: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος κατηγορούμενος

Τραμπ: Σύλληψη και κράτηση στη φυλακή για μερικά λεπτά

Τεντόγλου: Θύμωσα με τον εαυτό μου στο τελευταίο άλμα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα τηςΣήμερα 10:16 | Τοπικά Νέα

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός από τα χέρια της κόρης του.

Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)Σήμερα 09:18 | Τοπικά Νέα

Για 36η συναπτή χρονιά, ο ιερέας Χριστόφορος Γουρλής "ανακοίνωσε" στους πιστούς το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τροποποιήσεις και λιγότερα δρομολόγια θα εκτελέσουν τα ΜΜΜ. Πόσο νωρίτερα θα αποσυρθούν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. 

Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχήΣήμερα 08:18 | Ειδήσεις

Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ έστειλε "μήνυμα" στους επικεφαλής της οργάνωσης,  ενόψει του διαλόγου για την κατάπαυση του πυρός.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:17Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω πότε θα “γυρίσω” εκεί που θέλω09:39Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)09:25Πόλο - Champions League: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 409:12Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:58Μεγάλο Σάββατο: Η κάθοδος του Ιησού στον Άδη και η πρώτη Ανάσταση08:45ΟΟΣΑ - Ισραήλ: Προσφυγή κατά της Τουρκίας για το μποϊκοτάζ08:31Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχή08:18Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ08:05“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)07:52Εορτολόγιο - 4 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο07:38Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι07:25Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας07:11ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο