LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΕύβοιαΔημοσίευση: 16 Φεβρουαρίου 2023 17:08

Χαλκίδα: Αναβλήθηκε η δίκη, επέστρεψε στη φυλακή... και πέθανε

Λόγω μεγάλου όγκου υποθέσεων η δική του αναβλήθηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές, όπου εκεί ξεψύχησε.

Δικαστήρια - ΧαλκίδαΈνας 49χρονος από το Αφράτι Χαλκίδας είχε καταδικαστεί σε 3 χρόνια και 3 μήνες φυλάκισης για απειλή σε βάρος συζύγου, για απόπειρα σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου, καθώς και εξύβριση.

Η υπόθεση του εκδικαζόταν την Τρίτη στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Εύβοιας σε δεύτερο βαθμό ενώ λόγω αναβολής την επόμενη ημέρα Τετάρτη οδηγήθηκε στα δικαστήρια όπου όπως ανακοινώθηκε λόγω μεγάλου όγκου υποθέσεων η δική του αναβλήθηκε για τα μέσα του επόμενου χρόνου.

Αμέσως μετά το αποτέλεσμα οδηγήθηκε και πάλει στις φυλακές όπου υπέστη καρδιακή προσβολή. Οι υπάλληλοι των φυλακών προσπάθησαν να τον επαναφέρουν όμως ήταν ήδη αργά. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τις αρχές διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: eviathema.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης σε ΕΜΑΚ: Από καρδιάς ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ (εικόνες)

Δασκαλάκης για Πισπιρίγκου: Ήθελε να μου πάρει το σπέρμα και να μου κάνει μάγια

Τεντόγλου: “Ήταν προσβολή” η ακύρωση για τα παπούτσια

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερΣήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιγράφεται ως ένας εκ των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεοΣήμερα 21:15 | Ειδήσεις

Ισραηλινοί όμηροι εμφανίστηκαν σε βίντεο που δημοσίευσε η Χαμάς. Το μήνυμά τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:17Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο