LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚυκλάδεςΔημοσίευση: 24 Αυγούστου 2022 11:10 | Ανανέωση: 24 Αυγούστου 2022 11:45

Μύκονος: Υδροστρόβιλος και πλημμύρες στα Ματογιάννια (βίντεο)

Όσοι βρέθηκαν στο νησί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σκηνικό που θύμιζε Βενετία…

Μύκονος - υδροστρόβιλος
Η κακοκαιρία δείχνει τα «δόντια» της σε πολλές περιοχές της χώρας και καταρρακτώδεις βροχές έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από την Μύκονο και τα γραφικά σοκάκια στα Ματογιάννια, τα οποία «βούλιαξαν».

Η κακοκαιρία «χτύπησε» τη Μύκονο με ισχυρές καταιγίδες και εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων τα σοκάκια στα Ματογιάννια «βούλιαξαν», ενώ καταγράφηκε και ένας υδροστρόβιλος στην περιοχή του Καλαφάτη.

Τοπικά ΜΜΕ μάλιστα αναφέρουν ότι οι καταστηματάρχες βίωσαν στιγμές αγωνίας, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σκηνικό που θύμιζε Βενετία….

πηγή: mykonoslivetv


Ειδήσεις σήμερα: 

Θεοδωρικάκος: Η Ελλάδα δεν θα γίνει ο βαρκάρης των λαθροδιακινητών

Κερατσίνι: Η βροχή άνοιξε τον δρόμο στα δύο (εικόνες)

Ουάσιγκτον: Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό του μετρό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚατάληψη Νομικής: Η κατάληψη, οι συλλήψεις και η εκκένωση απο την ΕΛΑΣ (βίντεο)Σήμερα 18:25 | Ειδήσεις

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κατάληψης στη Νομική του ΕΚΠΑ στην Αθήνα. Τα αντίσκηνα στο προαύλιο και τα ευρήματα των αρχών.

Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Το μήνυμα στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ (βίντεο)Σήμερα 16:51 | Ειδήσεις

Ποια θέματα θίγει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας.

Δημόσιες Επενδύσεις - ΕΣΠΑ: Αλλαγές για επιτάχυνση και απορρόφηση πόρωνΣήμερα 14:55 | Ειδήσεις

Νέο πλαίσιο στην διαχείριση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, καθιερώνει η Κυβέρνηση, με στόχο την μείωση της γραφειοκρατίας και την επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης έργων με κοινοτικούς πόρους.

Γαλλία: Επίθεση ενόπλων σε κονβόι που μετέφερε κρατούμενο φυλακών (βίντεο)Σήμερα 14:50 | Ειδήσεις

Ο φυλακισμένος, ο οποίος μεταφερόταν, είχε καταδικαστεί για ληστεία και σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, φέρει το παρατσούκλι "η μύγα".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κατάληψη Νομικής: Η κατάληψη, οι συλλήψεις και η εκκένωση απο την ΕΛΑΣ (βίντεο)19:38Πώς δημιουργούνται πέτρες στα νεφρά και πώς αντιμετωπίζονται;19:25Ίος: Τραυματίστηκαν 6 μαθητές σε πλοίο19:11Φιντάν: Ελλάδα και Τουρκία είναι σε θέση να συζητούν όλα τα προβλήματα 18:57Χαλκίδα: Ανατροπή στον θάνατο γυναίκας - Βρέθηκε μαχαιρωμένη18:43Καλοκαίρι 2023: Το θερμότερο των τελευταίων 2000 ετών στο βόρειο ημισφαίρο18:30Κυκλοφορία mini bus αυτοκινήτων στα νησιά: Το ΣτΕ έδωσε το “πράσινο φως” 18:16Γάζα - ΟΗΕ: Είχαμε ενημερώσει το Ισραήλ για το δρομολόγιο του οχήματός του που επλήγη από πυρά18:02“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Η ανακάλυψη που σοκάρει τον Δημήτρη (εικόνες)17:49“MyCoast” - Κατάληψη παραλιών: Χιλιάδες πολίτες κατέβασαν την εφαρμογή, εκατοντάδες οι καταγγελίες 17:35Ηράκλειο: Ανήλικοι έκλεψαν μπουκάλια με αλκοόλ17:22Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Το μήνυμα στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ (βίντεο)17:08Ιταλία: Θα μετέφεραν ναρκωτικά με τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο16:55Times: Η Χαμάς σχεδίαζε να δημιουργήσει βάση στην Τουρκία16:41Πέθανε ο Σέργιος Τράμπας16:28Φωτιά στην περιφερειακή του Αιγάλεω16:14Καρκίνος του Τραχήλου της Μήτρας: SMS για δωρέαν test Pap16:01Ανδρουλάκης: Να συζητάμε με την Τουρκία, αλλά χωρίς αυταπάτες15:47Γαλλία: Επίθεση ενόπλων σε κονβόι που μετέφερε κρατούμενο φυλακών (βίντεο)15:34ΣΥΡΙΖΑ - Κεχαγιά κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική15:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο