LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΦθιώτιδαΔημοσίευση: 10 Αυγούστου 2022 20:12

Λαμία: Απόπειρα ένοπλης ληστείας σε κατάστημα (βίντεο)

"Τα λεφτά, αλλιώς θα σας σκοτώσουμε" ήταν τα λόγια των δραστών. Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό τους.

λαμία ληστεία

Ανθρωποκυνηγητό έχει στήσει η αστυνομία μέσα στην πόλη της Λαμίας για να εντοπίσει τα 4 άτομα που αποπειράθηκαν να ληστέψουν πολυκατάστημα ηλεκτρικών. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι 4 δράστες έχει εντοπιστεί, καθώς εγκαταλείφθηκε στην περιοχή του Αγίου Λουκά, Δυτικά στην πόλη της Λαμίας.

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία αναζητά τους 4 επιβαίνοντες, που λίγα λεπτά μετά τις 5, προσπάθησαν να ληστέψουν το κατάστημα. Οι 3 από τους 4 δράστες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, που είχε σταθμεύσει έξω από το πολυκατάστημα, μπήκαν μέσα σε αυτό και άρχισαν να φωνάζουν να τους δώσουν τα λεφτά που υπήρχαν στα ταμεία.

Οι 3 άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους καθώς φορούσαν γυαλιά αλλά και ιατρικές μάσκες, με την απειλή όπλων ζητούσαν επίμονα τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και απειλούσαν ότι διαφορετικά θα τους σκοτώσουν.

λαμία ληστεία

Όταν το προσωπικό του καταστήματος τους είπε ότι δεν υπάρχει χρηματοκιβώτιο τότε οι ληστές μπήκαν στο χώρο του ταμείου και προσπάθησαν να ανοίξουν τα συρτάρια. Εκείνη την ώρα ο 4ος των δραστών που ήταν στο αυτοκίνητο πατούσε επίμονα την κόρνα και οι 3 δράστες εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν με ταχύτητα προς το κέντρο της πόλης.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην περιοχή του Αγίου Λουκά, σε έναν αδιέξοδο δρόμο. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό των 4 ατόμων.

πηγή: lamiareport.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λονδίνο: έξαρση της πολιομυελίτιδας – Έκτακτος εμβολιασμός για τα παιδιά

Ανεμοστρόβιλος “σάρωσε” την Καλαμάτα (βίντεο)

Ενεργειακή κρίση: Τα μέτρα στην Ισπανία

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν γονείς23:59Κιλιάν Μπαμπέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Το διαζύγιο και το “αντίο” του (βίντεο)23:48Κηφισίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως το τέλος Ιουνίου23:37Νέα Ιωνία: Σύλληψη νεαρού με εκατοντάδες κροτίδες (εικόνες)23:25Ηλιακή καταιγίδα που μπορεί να βλάψει τα δίκτυα πλησιάζει τη Γη 23:11Μεσανατολικό: Το κράτος της Παλαιστίνης αναγνωρίζουν ευρωπαϊκές χώρες22:58Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας: Με κεκτημένη ταχύτητα… το “τριφύλι”22:46Σακελλαροπούλου: Η υποδοχή και η διάκριση στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας22:32Τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμάτα22:19Μαφιόζικη δολοφονία στον Βύρωνα: Ποιο ήταν το θύμα (βίντεο)22:06“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)21:55Επίμονη ζάλη: Όταν νιώθετε πως χάνετε την ισορροπία σας21:42Ξάνθη: Νεκρός άνδρας από φωτιά στο σπίτι του21:28Fire Rainbow: Το σπάνιο φαινόμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό 21:15Diamond League: Ο Τεντόγλου δεύτερος στην Ντόχα21:01Ολυμπιακός –Αναστόπουλος: Έτσι θα κερδίσουμε την Φιορεντίνα στον τελικό20:48Κέιτ Μίντλετον: Η σπάνια δήλωση του πρίγκιπα Γουίλιαμ για την κατάσταση της υγείας της20:34Ουκρανία: Αναμένει τα πρώτα F-16 μέσα στο καλοκαίρι20:21ΟΗΕ: Συμβολική αναγνώριση της Παλαιστίνης ως μέλος 20:07 “I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: Οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου (βίντεο)19:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο