LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛέσβοςΔημοσίευση: 08 Ιουνίου 2022 08:06 | Ανανέωση: 08 Ιουνίου 2022 08:33

Λέσβος: σκάφος σήκωσε σημαία του Κεμάλ Ατατούρκ! (εικόνες)

Αλγεινή εντύπωση από την νέα πρόκληση Τούρκων. Άμεση ήταν η παρέμβαση του Λιμενικού.

Κεμάλ - ιστιοπλοϊκό - Λέσβος

Τουρκική πρόκληση στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όταν σκάφος που είχε δέσει στον προβλήτα, ύψωσε σημαία του Κεμάλ Ατατούρκ.

Στο σκάφος επιβαίνουν ο χειριστής του και δύο ζευγάρια, που ταξίδεψαν για διακοπές στην Λέσβο, όπου και θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή.

Στην θέα της σημαίας με το πρόσωπο του Κεμάλ Ατατούρκ, εκτός από πολίτες, αντέδρασε άμεσα και το Λιμενικό.

Κεμάλ - ιστιοπλοϊκό - Λέσβος

Κεμάλ - ιστιοπλοϊκό - Λέσβος

Κεμάλ - ιστιοπλοϊκό - Λέσβος

Στελέχη του Λιμενικού προσέγγισαν άμεσα το σκάφος, ενημέρωσαν τους επιβαίνοντες ότι η ύψωση μιας τέτοιας σημαίας αντίκειται στους κανόνες ναυσιπλοΐας και θα πρέπει άμεσα να την υποστείλουν, όπως και έγινε και μάλιστα, σύμφωνα με την ανταπόκριση του Γιάννη Σινάνη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», χωρίς να υπάρξουν ιδιαίτερες αντιδράσεις.

Ο Νίκος Ταλλάς, Πρόεδρος του ΛΟΙΑΘ (Λεσβιακού Ομίλου Ιστιοπλοϊας Ανοιχτής Θαλάσσης) σε ανάρτησή του, εξήρε την άμεση επέμβαση του Λιμενικού:

«Ένα μεγάλο μπράβο στο Λιμενικό Μυτιλήνης που τα μάτια του είναι ανοιχτά σε θάλασσα αλλά και σε στεριά. Τουρκικό τουριστικό σκάφος που ελλιμενιζεται στο λιμάνι της Μυτιληνης ύψωσε σε ιστίο του σε σημαία τον Κεμάλ. Αμέσως επενεβη και μπράβο του το λιμεναρχείο και κατέβηκε η σημαία με τη φωτό του Κεμάλ η οποία δεν προβλέπεται από τους κανόνες ναυσιπλοϊας. Και πάλι μπράβο στα παιδιά του λιμενικού που δεν τους ξεφεύγει τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Mεταβίβαση ακινήτων: Ηλεκτρονικά η ασφαλιστική ενημερότητα 

Σεισμός στην Αθήνα

Φοροδιαφυγή - Λαθρεμπόριο: Πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για ηλεκτρονικές καταγγελίες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕρντογάν για Ραΐσι: Η Τουρκία στέλνει ειδική ομάδα διάσωσηςΧθες 22:17 | Ειδήσεις

Βαθιά λυπημένος από τα νέα για την συντριβή του ελικοπτέρου εμφανίσρηκε ο Τούρκος Πρόεδρος. Ποια βοήθεια ζήτησε η Τεχεράνη από την Άγκυρα.

Φρεγάτα “ΥΔΡΑ”: Πύραυλος τον Χούθι έπεσε δίπλα της ενώ συνόδευε εμπορικό πλοίο (βίντεο)Χθες 18:06 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες που πύραυλος περνά σε κοντινή απόσταση από την ελληνική φρεγάτα, έχοντας εκτοξευθεί από τους Χούθι.

Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι ΕυρωεκλογέςΧθες 15:47 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός μίλησε σε συνέντευξή του για τη νέα κανονικότητα με την Τουρκία και διαμήνυσε σε Αλβανία και Σκόπια ότι ο ευρωπαϊκός τους δρόμος περνάει από την Ελλάδα 

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα (βίντεο)Χθες 22:25 | Ειδήσεις

Στις φλόγες παραδόθηκε η μονάδα της εταιρείας με τα σχολικά γεύματα,  που τις τελευταίες ημέρες φέρονται να προκάλεσαν δηλητηρίαση σε δεκάδες μαθητές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πετράλωνα - Καταγγελία: Την φώναξε να καθαρίσει και προσπάθησε να τη βιάσει 23:59Γενοκτονία των Ποντίων: Η σφαγή και ο ξεριζωμός του Ποντιακού Ελληνισμού23:48Γονιμότητα μετά την ηλικία των 40 ετών: Τι πρέπει να γνωρίζετε23:35Ερντογάν για Ραΐσι: Η Τουρκία στέλνει ειδική ομάδα διάσωσης23:22Super League: Η τελική βαθμολογία και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια23:08Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα (βίντεο)22:55Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σίγουρα στην Ευρώπη οι Πειραιώτες, στο... περίμενε οι “πράσινοι”22:41ΑΕΚ - Λαμία: Νίκη με πικρό φινάλε για την Ένωση στο πρωτάθλημα22:28Super League: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ 22:15Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 156 σημεία22:01Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για τον βιασμό της εν διαστάσει συζύγου του21:47Ιράν: Εντοπίστηκε το ελικόπτερο του Ραΐσι, σύμφωνα με ιρανικά μέσα - Διαψεύδει η Ερυθρά Ημισέληνος21:34Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμό στην Πολίχνη 21:20Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι (εικόνες)21:06ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” της νέας εβδομάδας20:53Νίσυρος: Επιχείρηση απεγκλωβισμού για ζευγάρι μεταναστών20:48Φρεγάτα “ΥΔΡΑ”: Πύραυλος τον Χούθι έπεσε δίπλα της ενώ συνόδευε εμπορικό πλοίο (βίντεο)20:39Formula 1: Νίκη με άγχος για τον Φερστάπεν στην Ίμολα20:30Ραΐσι: Συνετρίβη το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου – Άγνωστη η τύχη του (εικόνες)20:10Περιστέρι: Επικράτησε του Κολοσσού και προκρίθηκε στους ημιτελικούς19:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο