LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΖάκυνθοςΔημοσίευση: 08 Απριλίου 2022 21:01

Ζάκυνθος: Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση

Το σημείο όπου καίει η πυρκαγιά είναι δύσβατο με πυκνή βλάστηση 

Φωτιά - Ζακυνθος

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στο χωριό του Κοιλιωμένου στη Ζάκυνθο.

Το σημείο όπου καίει η πυρκαγιά είναι δύσβατο με πυκνή βλάστηση ενώ λόγω της ώρας δεν κατάφεραν να έρθουν τα εναέρια μέσα.

Φωτιά - Ζακυνθος

Στην περιοχή του Κοιλιωμένου βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, με υδροφόρες των ΟΤΑ αλλά και ιδιωτικές και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το χωριό.

πηγή εικόνας: imerazante.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ημαθία: Έσφαξαν και έκλεψαν δεκάδες αρνιά από μαντρί (εικόνες)

Βόλος: 50χρονος κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ

Πανελλαδικές 2022: οι ημερομηνίες και το πρόγραμμα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Ο σωσίας, η Ουγκάντα και η θεωρία συνωμοσίας (βίντεο)Σήμερα 06:46 | Ειδήσεις

Σε ένα νέο βίντεο στο TikTok, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, διηγείται μία θεωρία συνωμοσίας που τον θέλει να είναι... αλυσοδεμένος στην Ουγκάντα.

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απορρίπτει το τελεσίγραφο του Γκατζ για παραίτησηΣήμερα 07:50 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου σχετικά με την ''απειλή'' να παραιτηθεί από την κυβέρνηση.

Λάρισα: Βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμουΣήμερα 08:22 | Τοπικά Νέα

Στο σημείο που εντοπίστηκε ο άνδρας έσπευσαν οι Αρχές. "Φως" στα αίτια θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Κουτσούμπας στον ΑΝΤ1: Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν λάθος από την αρχήΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Στούντιο με Θέα'' σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών, τα ελληνοτουρκικά, την ακρίβεια και την επίσκεψή του στην Αμερική.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιράν: Νέα δίκη για τη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί09:44Ρουβίκωνας: Συνελήφθη ηγετικό μέλος της οργάνωσης09:30Γάζα - Ανθρωπιστική βοήθεια: Οι πρώτες εκατοντάδες παλέτες έφθασαν 09:16Κουτσούμπας στον ΑΝΤ1: Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν λάθος από την αρχή 09:03“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Οι διατάσεις, η Τεχνητή Νοημοσύνη και η ελληνική χελώνα08:50Λάρισα: Βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου08:38Γερμανία: Drone με ρωσική σημαία πέταξε πάνω από το Κοινοβούλιο (βίντεο)08:24Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απορρίπτει το τελεσίγραφο του Γκατζ για παραίτηση 08:10Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική07:56Γενοκτονία των Ποντίων: Η σφαγή και ο ξεριζωμός του Ποντιακού Ελληνισμού07:43Κόρινθος: Γέννησε στο προαύλιο του νοσοκομείου07:29Τραμπ: οι “φιλοφρονήσεις” στον Μπάιντεν και η οπλοκατοχή07:16“I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: αποκλειστικές συνεντεύξεις και εκλεκτοί καλεσμένοι την Κυριακή (βίντεο)07:02Μητσοτάκης: Ο σωσίας, η Ουγκάντα και η θεωρία συνωμοσίας (βίντεο)06:49Εορτολόγιο - 19 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα06:35Αφγανιστάν: Νεκροί τουρίστες και τραυματίες σε επίθεση06:22Καιρός - Κυριακή: Σκόνη, τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας 06:09Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Παγκόσμιος συναγερμός για τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον ΛΟΑΤΚΙ+23:59Ηλεία: Νεκρός άνδρας που εισέπνευσε φυτοφάρμακο23:46UNRWA: 800000 Παλαιστίνιοι εκκένωσαν τη Ράφα μετά τη χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ23:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο