LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΖάκυνθοςΔημοσίευση: 23 Ιουνίου 2021 19:38

Δολοφονία στην Ζάκυνθο: Ελεύθερος ο εφοπλιστής

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να μείνει ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

 ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΝΤΙΜΗΣ ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΡΟΥΤΣΙΝΙΩΤΗ

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος εφοπλιστής, ο οποίος φαίνεται να εμπλέκεται σύμφωνα με τη δικογραφία στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, εμφανίστηκε αυτοβούλως στις αρχές, σήμερα το πρωί μαζί με το δικηγόρο του, κ. Αλέξη Κούγια και από εκεί, απολογήθηκε στον κ. Ανακριτή και τον κ. Εισαγγελέα όπου από κοινού αποφάσισαν να μείνει ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Κατά την έξοδο τους, από το Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου, δηλώσεις έκανε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

"Ο εντολέας έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της δικαιοσύνης. Αντιμετωπίσαμε μια σειρά από δύσκολες ερωτήσεις, των πολύ ικανών, Εισαγγελέως και Ανακρίτριας, που με εντυπωσίασαν" ανέφερε ο κ. Κούγιας για να επισημάνει στη συνέχεια ότι "στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με ένα αποτρόπαιο έγκλημα και είναι σωστό να βρεθεί η αλήθεια, αρκεί αυτή να στηρίζεται σε αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία".

Ακολούθως τοποθετήθηκε για την εμπλοκή του εντολέα του στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, δηλώνοντας ότι "οφείλεται κυρίως, ότι ο βασικός κατηγορούμενος ήταν επικεφαλής της φρουράς του πατρός του, ο φερόμενος ως εκτελεστής. Ο εντολέας μου ενεπλάκη γιατί είχε ένα φουσκωτό σκάφος, πολλά χρόνια σε αχρηστία, σε μια μάντρα στον Ταύρο, το οποίο σκάφος βρέθηκε στο Πόρτο Ρώμα στη Ζάκυνθο. Συνέπεσε η παρουσία του σκάφους με το χαμό της αείμνηστης Κλουτσινιώτη" ενώ ακόμα συμπλήρωσε ότι "με τον συνδυασμό που έκαναν οι αστυνομικοί, ενεπλάκη ο εντολέας μου και του αποδόθηκε η κατηγορία του απλού συνεργού. Αυτό δεν το δέχτηκε ποτέ ο εντολέας είναι ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση αυτή και με τα στοιχεία που προσκομίσαμε σήμερα, το αποδείξαμε και μετά από αυτή την πολύωρη διαδικασία και με σύμφωνη γνώμη της κ. Εισαγγελέως και της κ. Ανακριτού, ο εντολέας μου αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους".

Ειδήσεις σήμερα:

Μαγιορκίνης για ινδική μετάλλαξη: Επισπεύστε τον εμβολιασμό για προστασία

Μονή Πετράκη: επίθεση με βιτριόλι σε κληρικούς

Άρση μέτρων: Τέλος η μάσκα σε εξωτερικούς χώρους χωρίς συνωστισμό

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία06:01Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο