LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΦθιώτιδαΔημοσίευση: 11 Απριλίου 2021 12:52

Πέθανε ο Δημήτρης Ρίζος

Πένθος στο δημοσιογραφικό κόσμο για την απώλεια του εκδότη του Δημήτρη Ρίζου. 

Δημήτρης Ρίζος

Βαρύ πένθος στο δημοσιογραφικό κόσμο για την απώλεια του εκδότη και Διευθυντή του "Λαμιακού Τύπου" , Δημήτρη Ρίζου, που "έφυγε" στα 66 του χρόνια, σε νοσοκομείο της Αθήνας νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Ρίζος έκανε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, που αρχικά πήγε καλά, όμως τις αμέσως επόμενες ημέρες παρουσίασε κάποιες επιπλοκές, που τελικά αποδείχτηκαν αξεπέραστες.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα 12/4, στις 12:00΄ το μεσημερι, στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Δημήτρης Ρίζος

Η ανάρτηση που έκαναν οι δικοί του άνθρωποι στον Λαμιακό Τύπο:

«Πένθος για την οικογένεια του ''Λαμιακού Τύπου ''. Εφυγε αναπάντεχα σήμερα απο τη ζωή ο Διευθυντής της εφημερίδας Δημήτρης Ρίζος μετά απο νοσηλεία λίγων ημερών σε Νοσοκομείο της Αθήνας .

Ο Δημήτρης Ρίζος άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία και σημαντική παρακαταθήκη στον ελληνικό τύπο. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη. Μαζί με τον αδελφό του Σπύρο από το 1977 ιδρυσαν την εταιρεία "ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ" Α.Ε., που δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών. Ξεκινώντας από ένα κλασσικό τυπογραφείο, κατάφεραν να οργανώσουν και να λειτουργούν σήμερα μια ημερήσια περιφερειακή εφημερίδα με δικό της τυπογραφείο και μια πλήρως οργανωμένη εκτυπωτική μονάδα στην εδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας .

Ο Δημήτρης Ρίζος κατα τη διάρκεια της πολύχρονης διαδρομής του στο χώρο των εκδόσεων εβαλε τη δική του ανεξίτηλη σφραγίδα στον εντυπο τύπο της Λαμίας και ευρύτερα της Φθιωτικής κοινωνίας . Ο Δημήτρης Ρίζος ήταν ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων και τα τελευταία χρόνια εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου . Ο θάνατος του Δημήτρη αφήνει πίσω του ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό . Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό» .

Πηγή: LamiaReport, ilamia.gr

Ειδήσεις σήμερα

Αυτόπτης μάρτυρας για Καραϊβάζ: δεν κατάλαβα ότι είναι δολοφονία

Ηλιόπουλος για δολοφονία Καραϊβάζ: Βαρύτατα εκτεθειμένος ο Χρυσοχοΐδης

Μετέφερε με βάρκα από την Τουρκία στην Ελλάδα μετανάστες και ναρκωτικά

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Χθες 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΧθες 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα 20:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο