LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 30 Μαρτίου 2021 10:27

Lockdown: Καμπαρέ λειτουργούσε παράνομα… ξανά

Βαριά πρόστιμα όχι μόνο στον ιδιοκτήτη, που παρά τα…μέτρα που είχε πάρει, τελικά..την πάτησε για δεύτερη φορά.

περιπολικό - νύχτα

Κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος λειτουργούσε κατά παράβαση των μέτρων για την πανδημία. Συνελήφθη ο 58χρονος ιδιοκτήτης του και τού επιβλήθηκε πρόστιμο 5000 ευρώ, ενώ πρόστιμα, από 300 ευρώ στον καθένα, βεβαιώθηκαν σε δύο εργαζόμενες και τρεις πελάτες.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για το ίδιο «μπαρ-καμπαρέ» στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης, όπου τον προηγούμενο μήνα αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο, διαπιστώνοντας ότι προσέφερε τις υπηρεσίες του σε θαμώνες, παρά τα περιοριστικά μέτρα για την ανάσχεση της υγειονομικής κρίσης. Τότε, οι αστυνομικοί είχαν αναγκαστεί να επιστρατεύσουν κλειδαρά, καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη, ενώ εξωτερικά το μαγαζί ήταν εξοπλισμένο με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Σε εκείνη την αστυνομική έφοδο είχαν συλληφθεί ο 58χρονος ιδιοκτήτης, επτά εργαζόμενες κι ένας πελάτης, που παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ένα μήνα αργότερα και συγκεκριμένα σήμερα τα μεσάνυχτα, αστυνομικοί μετέβησαν εκ νέου στο κατάστημα για έλεγχο. Βρέθηκαν ξανά μπροστά σε κλειδωμένη πόρτα, μόνο που αυτή τη φορά μπήκαν αιφνιδιαστικά, όταν αυτή άνοιξε μόλις βγήκε πελάτης από το εσωτερικό του μαγαζιού.

Με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη ο ιδιοκτήτης για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη μολυσματικών ασθενειών όπως επίσης για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, καθώς περιμετρικά βρέθηκα πάλι δύο κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και εξοπλισμός καταγραφής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο