LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚαβάλαΔημοσίευση: 11 Ιουλίου 2020 20:42

Νεκρός σε χαράδρα διακινητής μεταναστών

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας...

Αστυνομία - περιπολικό - ύπαιθρος

Φριχτό τέλος είχε διακινητής μεταναστών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα κάτω από γέφυρα στην Εγνατία κατά μήκος της διαδρομής Καβάλας - Ξάνθης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φέρεται να έπεσε από τη γέφυρα στην προσπάθειά του να διαφύγει τη σύλληψη. Μαζί με συνεργό του, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς, προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έντεκα μη νόμιμους μετανάστες.

Ο δεύτερος διακινητής συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας. Το προηγούμενο βράδυ το επιβατικής χρήσης ιδιωτικό όχημα, το οποίο είχε οδηγό και συνοδηγό τους δύο δράστες, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, ενώ λίγο πιο κάτω προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στη συνέχεια, οι δύο διακινητές εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν πεζοί σε φυγή, κατευθυνόμενοι σε παρακείμενη δασώδη και κρημνώδη περιοχή, ενώ οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο εντόπισαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έντεκα μη νόμιμους μετανάστες.

Ακολούθησαν επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό το συνοδηγό-διακινητή σε παρακείμενη χαράδρα και λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν τον οδηγό-διακινητή πλησίον του κόμβου Άγιου Σίλα.

Ο οδηγός - διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: Οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου (βίντεο)06:24Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο06:11Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν γονείς23:59Κιλιάν Μπαμπέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Το διαζύγιο και το “αντίο” του (βίντεο)23:48Κηφισίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως το τέλος Ιουνίου23:37Νέα Ιωνία: Σύλληψη νεαρού με εκατοντάδες κροτίδες (εικόνες)23:25Ηλιακή καταιγίδα που μπορεί να βλάψει τα δίκτυα πλησιάζει τη Γη 23:11Μεσανατολικό: Το κράτος της Παλαιστίνης αναγνωρίζουν ευρωπαϊκές χώρες22:58Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας: Με κεκτημένη ταχύτητα… το “τριφύλι”22:46Σακελλαροπούλου: Η υποδοχή και η διάκριση στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας22:32Τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμάτα22:19Μαφιόζικη δολοφονία στον Βύρωνα: Ποιο ήταν το θύμα (βίντεο)22:06“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)21:55Επίμονη ζάλη: Όταν νιώθετε πως χάνετε την ισορροπία σας21:42Ξάνθη: Νεκρός άνδρας από φωτιά στο σπίτι του21:28Fire Rainbow: Το σπάνιο φαινόμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό 21:15Diamond League: Ο Τεντόγλου δεύτερος στην Ντόχα21:01Ολυμπιακός –Αναστόπουλος: Έτσι θα κερδίσουμε την Φιορεντίνα στον τελικό20:48Κέιτ Μίντλετον: Η σπάνια δήλωση του πρίγκιπα Γουίλιαμ για την κατάσταση της υγείας της20:34Ουκρανία: Αναμένει τα πρώτα F-16 μέσα στο καλοκαίρι20:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο