LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 24 Ιανουαρίου 2020 12:16

Μαθητές ανάγκασαν συμμαθήτριά τους να γλείψει τουαλέτα!

Σοκαριστικό κρούσμα bullying σε βάρος μαθήτριας από συμμαθητές της σε σχολείο της χώρας μας. Πειθαρχικός έλεγχος για το συμβάν.

Βιασμός ανηλικου - Κακοποίηση ανηλικου

Θύμα bullying, με τον πιο απίστευτο τρόπο, έπεσε μια μαθήτρια σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη. Τρεις μαθητές, από το 17ο δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, έβαλαν συμμαθήτριά τους να γλείψει "τούρκικη" τουαλέτα για να γελάσουν μαζί της!

«Ντρέπομαι ειλικρινά, όταν σε χώρο, που εποπτεύω, συμβαίνουν τέτοια πράγματα» δήλωσε στο Focus FM 103,6 ο διευθυντής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης.

«Όντως μου καταγράφηκε και πήγα στο σχολείο. Το περιστατικό έγινε στο ολοήμερο. Μου αναφέρθηκε, ότι στο διάλειμμα, κάποιοι μαθητές έπαιζαν ένα παιχνίδι- ο Θεός να το κάνει παιχνίδι, εν πάσει περιπτώσει παιδιά είναι- και για να εφαρμόσουν τους κανόνες, που έβαλαν στο παιχνίδι, πήγαν στις τουαλέτεςΖήτησαν άδεια από τον εκπαιδευτικό του ολοήμερου. Όταν ζητήσουν άδεια και πάνε 2 ή 3 παιδιά μέσα στην τουαλέτα και αν έγινε αυτό- μου καταγράφηκε, ότι πιθανότατα έγινε από μαρτυρίες, δεν το αρνούμαι εγώ-περιμένω να εξελιχθεί η διαδικασία για να διαπιστωθεί τί ακριβώς έχει γίνει. Δεν ήταν στον απόλυτο έλεγχο του δασκάλου, γιατί δεν έγινε στο χώρο του σχολείου, αλλά μέσα στην τουαλέτα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Μετά το περιστατικό, επιλήφθηκε ο διευθυντής, κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες και κλήθηκαν οι γονείς και οι μαθητές. «Έγιναν και απόπειρες βιαιοπραγίας κατά εκπαιδευτικών, ενεπλάκη η αστυνομία, δικαστικοί αγώνες θα ξεκινήσουν. Είναι απαράδεκτα πράγματα. Το ποινικό δε θα το εξετάσω, αλλά στο παιδαγωγικό να ξέρετε, ότι δε θα μείνει τίποτα κάτω από το χαλί, όποιος έχει ευθύνες, θα τις υποστεί. Ήδη κινήθηκαν διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου, αλλά οποιοδήποτε πρόβλημα και να συμβαίνει, με συναίνεση λύνεται», συμπλήρωσε ο κ.Κόπτσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το περιστατικό, το άτυχο κορίτσι αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο. «Θα ζητήσω τη συναίνεση, γιατί η αλλαγή περιβάλλοντος δεν είναι ό,τι καλύτερο για να αντιμετωπίζεται ένα γεγονός. Άμεσα ξεκινούμε σχολές γονέων, πρέπει οι γονείς να ενημερώνονται», κατέληξε ο περιφερειακός διευθυντής Κ. Μακεδονίας.

Πηγή: thestival.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Παραγωγικότητα χωρίς αξιοποίηση τεχνολογίας δεν μπορεί να υπάρχει σήμεραΧθες 21:20 | Ειδήσεις

Όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός στη συζήτηση με τον πρόεδρο της Grant Thornton Consulting, Νικόλαο Καραμούζη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Grant Thornton, Βασίλη Καζά, στο πλαίσιο του συνεδρίου «Future Unfold - Framing the Future of Technology», στο Μέγαρο Μουσικής.

Τραμπ: Χάος η κατάσταση στην Ουκρανία, δεν είναι εύκολα τα πράγματαΧθες 21:38 | Ειδήσεις

Πρόσθεσε επίσης, ότι οι ΗΠΑ είναι «ισχυρές και σεβαστές ξανά στην παγκόσμια σκηνή» και αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη νωρίτερα φέτος

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις AI κάμερες – Στόχος μας είναι να σώσουμε ανθρώπινες ζωές, δηλώνει ο ΠαπαστεργίουΧθες 23:35 | Ειδήσεις

Ο κ. Παπαστεργίου εξήγησε ότι η εγκατάσταση καμερών σε σημεία όπου έχουν σημειωθεί, ή δυνητικά μπορεί να σημειωθούν συγκρούσεις δεν συνιστούν απλώς τεχνολογικό εκσυγχρονισμό, αλλά ουσιαστική παρέμβαση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωπολιτικός παράγοντας, αλλά μια αξιόπιστη συνέταιρος των ΗΠΑΧθες 23:09 | Ειδήσεις

«Είναι συναρπαστικό να βλέπω ότι Ελλάδα και ΗΠΑ αξιοποιούν αυτές τις ευκαιρίες. Να διαμορφώσουμε αυτή την εποχή μαζί» τόνισε η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υπεγράφη η έγκριση του Εθνικού Χάρτη Εκτίμησης Κινδύνου Δασικών Πυρκαγιών23:59Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις AI κάμερες – Στόχος μας είναι να σώσουμε ανθρώπινες ζωές, δηλώνει ο Παπαστεργίου23:51Θεσσαλονίκη: Αθώοι Σκωτσέζοι οπαδοί για κατοχή καπνογόνων στο γήπεδο της Τούμπας23:43Τραμπ: Σύντομα θα ξεκινήσουν χερσαίες επιθέσεις στη Βενεζουέλα23:35Παρτιζάν: Συμφώνησε ο Αντρέα Τρινκιέρι για να διαδεχτεί τον Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία23:27Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωπολιτικός παράγοντας, αλλά μια αξιόπιστη συνέταιρος των ΗΠΑ23:19Τροχαίο με εγκατάλειψη στα Χανιά: Στο νοσοκομείο ένας μοτοσικλετιστής (εικόνες)23:11Πιτσιλής - Future Unfold: Η ΑΑΔΕ μετασχηματίζεται σε "data-driven" Οργανισμό23:03Χατζηδάκης - Future Unfold: Η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι σύμμαχός μας εάν συνεχίσουμε να προχωρούμε με σοβαρότητα στην οικονομία22:58Θεσσαλονίκη – Μπλόκα αγροτών: Άνοιξε το τελωνείο Ευζώνων έπειτα από 4 ώρες αποκλεισμού22:53Χίος: Συνελήφθη Τούρκος για εμπλοκή σε κατασκοπεία22:45Βουλή: Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την ψηφιακή ενίσχυση της οδικής ασφάλειας – Τι προβλέπει22:37Ο Όμιλος Antenna ενισχύει την ηγετική θέση του στον τομέα της ψυχαγωγίας - Νέα εξαγορά της Options & Town Cinemas22:29Ζελένσκι: Κανείς δεν μπορεί να διαλύσει τον κόσμο μόνος του – ούτε η Ρωσία22:24Δύο τροχαία στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνίστριες μεθυσμένες οδηγούς22:16Αττική: Κανονικά θα λειτουργήσουν όλες οι λαϊκές αγορές αύριο Τετάρτη22:08Μητσοτάκης: Παραγωγικότητα χωρίς αξιοποίηση τεχνολογίας δεν μπορεί να υπάρχει σήμερα22:00Πέρασε η τροπολογία για την αυστηροποίηση της νομοθεσίας περί όπλων - Αναλυτικά οι νέες διατάξεις21:52Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός ταξί που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 35χρονο στη Θεσσαλονίκη21:44Τραμπ: Χάος η κατάσταση στην Ουκρανία, δεν είναι εύκολα τα πράγματα21:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο