LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 19 Νοεμβρίου 2019 08:51

Καταγγελία μαθητή στον ΑΝΤ1: Με χτύπησαν με σιδερογροθιά μέσα στο σχολείο μου (βίντεο)

Πώς περιγράφει το περιστατικό ο 13χρονος. Ποιοι ήταν οι δράστες. Η καταγγελία του πατέρα για το bullying.

13χρονος - σιδερογροθιά - σχολείο - Καλημέρα Ελλάδα

Ότι τρεις μαθητές από άλλο από το δικό του σχολείο του επιτέθηκαν την ώρα του διαλείμματος, καταγγέλλει ένας 13χρονος μαθητής από τη Θεσσαλονίκη.

Το παιδί δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ότι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος πήγαν τρία παιδιά από άλλο σχολείο, του είπαν ότι θέλουν να του μιλήσουν, τον τράβηξαν και τον πήγαν πίσω από το γυμναστήριο, όπου και τον χτύπησαν με σιδερογροθιά.

Όπως είπε ο 13χρονος Αστέριος, οι δύο τον τράβηξαν και ο τρίτος φυλούσε τσίλιες.

Το παιδί αναγνώρισε ότι πρόκειται για μαθητές άλλου σχολείου, ενώ ερωτηθείς γιατί του επιτέθηκαν, απάντησε ότι του είπαν πως «μπερδεύτηκαν κι ήθελαν να χτυπήσουν άλλο παιδί», κάτι που δεν έγινε πιστευτό από τον ίδιο.

Η μητέρα του παιδιού, από την πλευρά της, δήλωσε ότι πρόκειται για «γνωστά παιδιά, τα οποία έχουν δημιουργήσει πολλές φορές προβλήματα, αλλά δεν έχει μιλήσει κανείς».

«Είναι κάποιοι τύποι που δημιουργούν προβλήματα χωρίς να υπάρχουν», υποστήριξε από την πλευρά του ο πατέρας, τονίζοντας ότι ο 13χρονος δεν γνώριζε τους δράστες της επίθεσης.

Ο πατέρας μάλιστα, κατήγγειλε τη διεύθυνση του σχολείου, καθώς όταν κλήθηκε να δει τι έχει συμβεί και διαπίστωσε ότι το παιδί του έχει χτυπηθεί με γάντι με σιδερογροθιά, η Διεύθυνση του σχολείου τον απέτρεψε από το να καλέσει την Αστυνομία.

«Πήγαμε στο γραφείο του διευθυντή, και μας εκλιπαρούσε να μη δώσουμε διάσταση στο θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας, που συμπλήρωσε ότι, «είχαν ψήσει ακόμα και τους αστυνομικούς».

Η οικογένεια τελικά πήγε στο Τμήμα, κατήγγειλε την επίθεση και κλήθηκε και ο ένας από τους τρεις επιτιθέμενους, ένας ανήλικος, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε να δώσει τα ονόματα των άλλων δύο.

Στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη ένας 14χρονος για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών καθώς και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Σύμφωνα με την αστυνομία, τόσο ο 14χρονος όσο και οι γονείς του αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα ενώ θα οριστεί ρητή δικάσιμος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Europa League: Συνεχίζονται οι νίκες για το "τριφύλλι"00:14Φιορεντίνα – ΑΕΚ: Νίκη… χρυσάφι για την “Ένωση” (βίντεο)00:04Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 35χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλές 23:47Σούπερμαν: Αντίτυπο της πρώτης έκδοσης κόμικ πουλήθηκε έναντι αστρονομικού ποσού23:35Φιορεντίνα – ΑΕΚ: Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η “Ένωση”23:21Σε συναγερμό η Πολιτική Προστασία για την κακοκαιρία σε Βόρειο Αιγαίο και Δωδεκάνησα23:07Ολλανδία: Ενισχύεται με 100 ραντάρ για την ανίχνευση drones22:53Φιορεντίνα – ΑΕΚ: Το VAR ακύρωσε το γκολ των Ιταλών22:39“Cry to Heaven”: Η Adele κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη22:25Συμμορία στα Πατήσια: Παγίδευε θύματα μέσω ψεύτικου προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα εκβίαζε22:11ΠΑΟΚ – Μπραν: Ψυχρολουσία λίγο πριν το φινάλε21:57Συλλογικές Συμβάσεις: Με επιφύλαξη έγινε δεκτή από τους εργαζόμενους η επαναφορά του διαλόγου υπαλλήλων - εργοδοτών21:43Χονγκ Κονγκ: Σε τουλάχιστον 83 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από πυρκαγιά σε πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών21:29Η κλήρωση για τα 1.000 ευρώ σε 8.500 κατόχους προπληρωμένων καρτών επιδομάτων21:15Επίδομα παιδιού: Ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων21:01Εθνική Ελλάδας: Με το δεξί… στα προκριματικά για το Μουντομπάσκετ20:47Παπαδάκης: Να ελέγξουμε τις "γερασμένες" υποδομές20:32Παναθηναϊκός - Μπενίτεθ: Όσο κερδίζεις γίνεσαι όλο και πιο δυνατός 20:16Υπό βροχή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα20:02Κακοκαιρία Adel: Καταρρακτώδης βροχή στην Αττική - Προβλήματα στην κυκλοφορία 19:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο