LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΈβροςΔημοσίευση: 04 Οκτωβρίου 2019 16:27

Αστυνομικός άνοιξε πυρ έξω από hotspot

Περίεργο περιστατικό με «πρωταγωνιστή» αστυνομικό. Ο ένστολος συνελήφθη από συναδέλφους του.

οπλο

Αστυνομικός και πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Ορεστιάδας συνελήφθη γιατί πυροβολούσε στον αέρα με το υπηρεσιακό του όπλο έξω από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Φυλακίου στο Βόρειο Έβρο, όπου και υπηρετεί.

Το σοβαρό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και για αυτό άρχισε να πυροβολεί άσκοπα. 

 Οι άσκοποι πυροβολισμοί έγιναν σε απόσταση αναπνοής από το ΚΥΤ του Φυλακίου και αναστάτωσαν τους διαμένοντες, καθώς και τους εργαζόμενους σε αυτό.

Από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία επιβεβαιώθηκε το σοβαρό αυτό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον αστυνομικό Το πρωί της Παρασκευής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, ενώ ήδη διατάχθηκε έρευνα.

«Ακολουθείται η συγκεκριμένη διαδικασία εσωτερικού ελέγχου και έρευνας που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και ανάλογα με τα αποτελέσματα της θα υπάρξουν ή όχι οι υπηρεσιακές πειθαρχικές κυρώσεις. Το ποινικό σκέλος αφορά την Δικαιοσύνη, η οποία έχει επίσης επιληφθεί του θέματος», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που έγινε ως απάντηση στην ερώτηση μας, αν θα τεθεί σε διαθεσιμότητα ή όχι ο συγκεκριμένος αστυνομικός-αυτοδιοικητικός.

Ο συλληφθείς έχει διατελέσει χωρικός αντιδήμαρχος την προηγούμενη τετραετία, ενώ επέστρεψε στα υπηρεσιακά του καθήκοντα μετά τη μη εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο στις τελευταίες εκλογές.

Πηγή: evrosnews.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο