LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΕύβοιαΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2019 16:36

Εκλογές 2019: πιάστηκε στα χέρια ο Μαυραγάνης με υποψήφιο σύμβουλο

Τη δική της εκδοχή για το επεισόδιο δίνει η κάθε πλευρά. Στο Νοσοκομείο η σύζυγος του πρώην Υπουργού.

Νίκος Μαυραγάνης - Σμιλάκος Πέτρος

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι, στο δημοτικό σχολείο Αμαρύνθου, όπου στεγάζονται εκλογικά κέντρα της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες του egnomi.gr, ο πρώην υπουργός Νίκος Μαυραγάνης δέχτηκε επίθεση από οπαδούς του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Δημητρόπουλου.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο κύριος Μαυραγάνης πήγε στο εκλογικό τμήμα και λογόφερε με τον Πέτρο Σμιλάκο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Γιάννη Δημητρόπουλου και Πρόεδρο της Τ.Ο της ΝΔ.

Πάνω στην ένταση δεν έλειψαν και τα χτυπήματα στον πρώην υπουργό, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Σοκ έπαθε η Ελένη Γουρνή, αδερφή του υποψήφιου δημάρχου και σύζυγος του κ. Μαυραγάνη η οποία σύμφωνα με την πλευρά Μαυραγάνη, δέχτηκε με τη σειρά της χτύπημα. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε στο έδαφος και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με το ΕΚΑΒ.

Νίκος Μαυραγάνης

Η πλευρά των οπαδών του Δημητρόπουλου ισχυρίζεται ότι ο Μαυραγάνης απώθησε βίαια τον Σμιλάκο και τον έριξε στο έδαφος. Οι ίδιοι δεν αρνούνται ότι ο πρώην υπουργός έπεσε στη συνέχεια θύμα ξυλοδαρμού. Αρνούνται, όμως, ότι υπήρξε χειροδικία εναντίον της Ελένης Γουρνή. Λένε ότι λιποθύμησε και πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε.

Στο Eviatop έκανε δηλώσεις ο πρώην υφυπουργός υποδομών Νίκος Μαυραγάνης για τα όσα συνέβησαν στην Αμάρυνθο σήμερα το μεσημέρι. Όπως είπε επιτέθηκαν στη σύζυγό του Ελένη Γουρνή, πράξη την οποία χαρακτήρισε άναδρη.

Διαφορετικά αναφέρει πως έγιναν τα πράγματα ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Αμαρύνθου Πέτρος Σμιλάκος στο eviakosmos.gr.

«Από το πρωί με έπιανε κόσμος και μου έλεγε ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος του συγκεκριμένου τμήματος που είναι και ανιψιός του κ. Μαυραγάνη, πρώην Υπουργού, δίνει ο ίδιος τα ψηφοδέλτια στον κόσμο και όχι μόνο» είπε στο eviakosmos.gr ο κ. Σμιλάκος και συνέχισε:

«Πήγα και του είπα ότι η διαδικασία δεν γίνεται έτσι. Και πως δεν πρέπει να δίνει εκείνος τα ψηφοδέλτια. Λογοφέραμε. Έμεινα στο εκλογικό για αρκετή ώρα και τον είδα να μπαίνει ακόμα και στο παραβάν και καλά για να βοηθήσει έναν ηλικιωμένο να ψηφίσει δίνοντας του όμως πάλι ο ίδιος ψηφοδέλτιο. Εκεί τον πλησίασα και του ζήτησα να σταματήσει να συμπεριφέρεται έτσι.

Σμιλάκος Πέτρος

Και πως δεν του ζήτησε βοήθεια ο ηλικιωμένος και έτσι κακώς μπήκε στο παραβάν. Ήμουν απέξω και τον είδα να του δίνει ο δικαστικός αντιπρόσωπος το ψηφοδέλτιο και θα το καταγγείλω στην αστυνομία και αρμοδίως.

Κάποιος ειδοποίησε στη συνέχεια τον κ. Μαυραγάνη που μπήκε με ύφος «40 Καρδιναλίων» στο Εκλογικό Κέντρο και παρουσία του κόσμου έσπευσε σε μένα και άρχισε να με σπρώχνει. Τον συγκράτησαν κάποιοι και την ίδια ώρα η κυρία Γουρνή που ήταν μαζί της δέχτηκε επίσης μία σπρωξιά αλλά δεν έπεσε κάτω γιατί την κράτησε η Μαρία Παπαγγελή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ενώπιος ενωπίω” – Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο