LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΜαγνησίαΔημοσίευση: 17 Δεκεμβρίου 2015 11:31

Συνελήφθη επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός

Ήταν καταζητούμενος εδώ και 2,5 χρόνια! Είχε συμμετοχή σε επίθεση συμμορίας σε σωφρονιστικό κατάστημα, κατά την οποία απέδρασαν 12 ομοεθνείς του.

Αστυνομία - σύλληψη - χειροπέδες

Ένας επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός συνελήφθη χθες το βράδυ έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στον Βόλο, στην περιοχή της Αγριάς, ο οποίος καταζητείτο τα τελευταία 2,5 χρόνια, για τη συμμετοχή του στην επίθεση στις 22 Μαρτίου 2013, από συμμορία κακοποιών, κατά της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Τρικάλων, με αποτέλεσμα να αποδράσουν δώδεκα Αλβανοί κρατούμενοι για ληστείες και κλοπές και να τραυματιστούν σοβαρά δύο εξωτερικοί φρουροί.

Ο 34χρονος Αλβανός, αναζητούταν όλο αυτό το διάστημα και το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες ότι βρίσκεται στη Αγριά του Βόλου. Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε μετά από την έκδοση εντάλματος και η σύλληψη έγινε σε παραλιακή καφετέρια της Αγριάς στις 9 το βράδυ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 34χρονο και μαζί του άλλα δύο άτομα με τα οποία κάθονταν στο ίδιο τραπέζι. Άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης του 34χρονου, ενώ οι άλλοι δύο προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο κακοποιός θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Τρικάλων προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του έχουν σχηματιστεί κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού κατά συρροή, άμεση συνέργεια σε στάση κρατουμένων από κοινού, διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία κρατούμενων από κοινού, διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου και χειροβομβίδων από κοινού και οπλοχρησία κατά συρροή από κοινού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κύπρος: Υπόθεση ξεπλύματος και στις φυλακές11:39Θεσσαλονίκη: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες11:22Μύκονος: Πλήγμα στα κυκλώματα που εμπορεύονται προϊόντα μαϊμού11:0828 Ιουνίου 1914: Η δολοφονία που πυροδότησε τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο (εικόνες)10:51Βόλος : Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε 7χρονο αγόρι10:37Ιράν: Ασεβής και απαράδεκτη η τοποθέτηση Τραμπ για τον αγιατολάχ Χαμενεΐ10:20Λουϊζιάνα: Εργάτης βρέθηκε στον αέρα μετά από σύγκρουση με νταλίκα (βίντεο)10:06Λάμπρος Κωνσταντάρας: σαν σήμερα έφυγε ο... “τζαναμπέτης”!09:49Πρόωρη Ωοθηκική Ανεπάρκεια: Μια κρυφή πρόκληση για την Υγεία και τη Γονιμότητα09:34Γερμανία: Εντοπίστηκαν σώα δυο παιδάκια που αγνοούνταν από το 202309:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 4 Ιουλίου09:03Πανελλαδικές Εξετάσεις: Οι εκτιμήσεις για τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ08:50Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Ιουνίου08:36Μενίδι: Διακινητές ναρκωτικών χρησιμοποιούσαν παιδάκια για τσιλιαδόρους08:23Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο08:09ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου: Να ξεκινήσουμε από την πρώτη μέρα με τη σωστή νοοτροπία23:59Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά στους Νέους Επιβάτες – Συναγερμός στα Λουτρά Λαγκαδά (βίντεο)23:44Κρήτη: Μοτοσυκλέτα παρέσυρε ανήλικη (εικόνες)23:29Βόρεια Ελλάδα: Ξεκίνησε η κακοκαιρία - "Άνοιξαν" οι ουρανοί σε Κοζάνη και Σέρρες (βίντεο)23:15Χρήστος Μπουκώρος: Παραιτούμαι για λόγους ευθιξίας, δεν θα επωμισθώ το βάρος όσων συμβαίνουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ23:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο