LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΠέλλαΔημοσίευση: 04 Δεκεμβρίου 2013 15:57

Φρένο σε άδειες βάζει αναπληρωτής διοικητής νοσοκομείου

«Πείτε στο μέσον σας, κομμένες οι άδειες», σημειώνει σε έγγραφό του προς τους εργαζομένους ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας Αλέξανδρος Βουδρισλής.

Επιστολή - Έγκριση αδειών προσωπικού

Φρένο σε συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και άλλες παρόμοιες άδειες, βάζει με έγγραφό του ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας Αλέξανδρος Βουδρισλής, ο οποίος καλεί όσους εργαζόμενους θέλουν να το μεταφέρουν σε πολιτικούς παράγοντες της αρεσκείας τους, ώστε να παρέμβουν εκείνοι εξωθεσμικά, να το κάνουν έγκαιρα, για να πάρουν όλοι αρνητική απάντηση.

Ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας, επισημαίνει τα παραπάνω σε έγγραφό του προς τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας της Πέλλας (Αριδαία, Σκύδρα, Άρνισσα), καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία, υπάρχουν εργαζόμενοι που παίρνουν ακόμη και 100 μέρες άδεια ετησίως σε βάρος των υπολοίπων εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πέλλας.

Όπως διαπίστωσε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, υπάρχουν εργαζόμενοι που όλο το χρόνο, μία μέρα εργάζονται και μία... κάθονται.

Μάλιστα για να επιτύχουν το σκοπό τους συχνά πυκνά χρησιμοποιούν και πολιτικό μέσον με τις απαραίτητες τηλεφωνικές παρεμβάσεις τοπικών πολιτικών παραγόντων. Το φαινόμενο εντείνεται τις περιόδους των εορτών.

Πρόκειται για… αμαρτωλές συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και εκπαιδευτικές άδειες που όλως τυχαίως λαμβάνονται μέσα στην περίοδο των εορτών. Αποτέλεσμα είναι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι να επωμίζονται το βάρος της εργασίας και να μετατρέπονται σε… πληβείοι της υπόθεσης.

Μ' αυτά και μ' αυτά και για να πάψουν να υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας, Αλέξανδρος Βουδρισλής, απέστειλε τελεσίγραφο έγγραφο πασπαλισμένο με τη δέουσα ειρωνεία προς τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας που εποπτεύει και με το οποίο τους καθιστά σαφές ότι απαγορεύονται οι συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και οι άλλες παρόμοιες άδειες πλην των κανονικών που ούτως ή άλλως αφαιρούνται από αυτές που δικαιούνται οι εργαζόμενοι.

Δεν παραλείπει να τους... «συστήσει» ότι όποιοι πάρουν αναρρωτική άδεια θα πρέπει να μετακινηθούν στο νοσοκομείο Έδεσσας για να «διαφυλαχτεί η υγεία τους»!

Ο αναπληρωτής διοικητής, στο ίδιο ύφος, που έχει προκαλέσει την μήνιν των εργαζομένων, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι όποιος θελήσει να βάλει πολιτικό παράγοντα να... μεσολαβήσει, να τον ενημερώσει ότι θα πάρει αρνητική απάντηση.

«Παρακαλώ να ενημερώσετε έγκαιρα το προσωπικό σας», σημειώνει ο αναπληρωτής διοικητής προς τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας και συμπληρώνει, «ώστε να απευθυνθούν εγκαίρως στους πολιτικούς παράγοντες της αρεσκείας τους οι οποίοι ενδεχομένως θα θελήσουν να κάνουν εξωθεσμική παρέμβαση, ώστε να λάβουν εγκαίρως (οι πολιτικοί παράγοντες) την αρνητική απάντηση από τον αν. διοικητή, για να μην υπάρχουν προστριβές και παρεξηγήσεις κατά τις γιορτινές μέρες».

Σε ό,τι αφορά τους γιατρούς ο αναπληρωτής διοικητής δείχνει μάλλον μεγαλύτερη... κατανόηση, καθώς σημειώνει πως αν βγουν οι εφημερίες μπορούν κανονικά να τους χορηγούνται άδειες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν γονείς23:59Κιλιάν Μπαμπέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Το διαζύγιο και το “αντίο” του (βίντεο)23:48Κηφισίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως το τέλος Ιουνίου23:37Νέα Ιωνία: Σύλληψη νεαρού με εκατοντάδες κροτίδες (εικόνες)23:25Ηλιακή καταιγίδα που μπορεί να βλάψει τα δίκτυα πλησιάζει τη Γη 23:11Μεσανατολικό: Το κράτος της Παλαιστίνης αναγνωρίζουν ευρωπαϊκές χώρες22:58Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας: Με κεκτημένη ταχύτητα… το “τριφύλι”22:46Σακελλαροπούλου: Η υποδοχή και η διάκριση στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας22:32Τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμάτα22:19Μαφιόζικη δολοφονία στον Βύρωνα: Ποιο ήταν το θύμα (βίντεο)22:06“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)21:55Επίμονη ζάλη: Όταν νιώθετε πως χάνετε την ισορροπία σας21:42Ξάνθη: Νεκρός άνδρας από φωτιά στο σπίτι του21:28Fire Rainbow: Το σπάνιο φαινόμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό 21:15Diamond League: Ο Τεντόγλου δεύτερος στην Ντόχα21:01Ολυμπιακός –Αναστόπουλος: Έτσι θα κερδίσουμε την Φιορεντίνα στον τελικό20:48Κέιτ Μίντλετον: Η σπάνια δήλωση του πρίγκιπα Γουίλιαμ για την κατάσταση της υγείας της20:34Ουκρανία: Αναμένει τα πρώτα F-16 μέσα στο καλοκαίρι20:21ΟΗΕ: Συμβολική αναγνώριση της Παλαιστίνης ως μέλος 20:07 “I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: Οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου (βίντεο)19:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο