LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΠέλλαΔημοσίευση: 04 Δεκεμβρίου 2013 15:57

Φρένο σε άδειες βάζει αναπληρωτής διοικητής νοσοκομείου

«Πείτε στο μέσον σας, κομμένες οι άδειες», σημειώνει σε έγγραφό του προς τους εργαζομένους ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας Αλέξανδρος Βουδρισλής.

Επιστολή - Έγκριση αδειών προσωπικού

Φρένο σε συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και άλλες παρόμοιες άδειες, βάζει με έγγραφό του ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας Αλέξανδρος Βουδρισλής, ο οποίος καλεί όσους εργαζόμενους θέλουν να το μεταφέρουν σε πολιτικούς παράγοντες της αρεσκείας τους, ώστε να παρέμβουν εκείνοι εξωθεσμικά, να το κάνουν έγκαιρα, για να πάρουν όλοι αρνητική απάντηση.

Ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας, επισημαίνει τα παραπάνω σε έγγραφό του προς τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας της Πέλλας (Αριδαία, Σκύδρα, Άρνισσα), καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία, υπάρχουν εργαζόμενοι που παίρνουν ακόμη και 100 μέρες άδεια ετησίως σε βάρος των υπολοίπων εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πέλλας.

Όπως διαπίστωσε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, υπάρχουν εργαζόμενοι που όλο το χρόνο, μία μέρα εργάζονται και μία... κάθονται.

Μάλιστα για να επιτύχουν το σκοπό τους συχνά πυκνά χρησιμοποιούν και πολιτικό μέσον με τις απαραίτητες τηλεφωνικές παρεμβάσεις τοπικών πολιτικών παραγόντων. Το φαινόμενο εντείνεται τις περιόδους των εορτών.

Πρόκειται για… αμαρτωλές συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και εκπαιδευτικές άδειες που όλως τυχαίως λαμβάνονται μέσα στην περίοδο των εορτών. Αποτέλεσμα είναι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι να επωμίζονται το βάρος της εργασίας και να μετατρέπονται σε… πληβείοι της υπόθεσης.

Μ' αυτά και μ' αυτά και για να πάψουν να υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας, Αλέξανδρος Βουδρισλής, απέστειλε τελεσίγραφο έγγραφο πασπαλισμένο με τη δέουσα ειρωνεία προς τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας που εποπτεύει και με το οποίο τους καθιστά σαφές ότι απαγορεύονται οι συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και οι άλλες παρόμοιες άδειες πλην των κανονικών που ούτως ή άλλως αφαιρούνται από αυτές που δικαιούνται οι εργαζόμενοι.

Δεν παραλείπει να τους... «συστήσει» ότι όποιοι πάρουν αναρρωτική άδεια θα πρέπει να μετακινηθούν στο νοσοκομείο Έδεσσας για να «διαφυλαχτεί η υγεία τους»!

Ο αναπληρωτής διοικητής, στο ίδιο ύφος, που έχει προκαλέσει την μήνιν των εργαζομένων, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι όποιος θελήσει να βάλει πολιτικό παράγοντα να... μεσολαβήσει, να τον ενημερώσει ότι θα πάρει αρνητική απάντηση.

«Παρακαλώ να ενημερώσετε έγκαιρα το προσωπικό σας», σημειώνει ο αναπληρωτής διοικητής προς τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας και συμπληρώνει, «ώστε να απευθυνθούν εγκαίρως στους πολιτικούς παράγοντες της αρεσκείας τους οι οποίοι ενδεχομένως θα θελήσουν να κάνουν εξωθεσμική παρέμβαση, ώστε να λάβουν εγκαίρως (οι πολιτικοί παράγοντες) την αρνητική απάντηση από τον αν. διοικητή, για να μην υπάρχουν προστριβές και παρεξηγήσεις κατά τις γιορτινές μέρες».

Σε ό,τι αφορά τους γιατρούς ο αναπληρωτής διοικητής δείχνει μάλλον μεγαλύτερη... κατανόηση, καθώς σημειώνει πως αν βγουν οι εφημερίες μπορούν κανονικά να τους χορηγούνται άδειες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σεισμός στην Εύβοια - Αισθητός και στην Αττική06:24Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:11Η καθιστική ζωή παράγοντας κινδύνου για Αλτσχάιμερ 23:59Ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη – έχει κάνει μετάσταση στα οστά23:44Ρίο: Κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου ποδηλάτη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο23:30Πολωνία – προεδρικές εκλογές: Μικρό προβάδισμα για τον Τρασκόφσκι στο exit poll23:16Εκλογές - Ρουμανία: Προηγείται ο Νικούσορ Νταν σύμφωνα με τα exit polls23:00Το πρώτο έντυπο περιοδικό στην ιστορία της αποκτά η Βουλή των Ελλήνων22:46Δολοφονία στη Βάρδα: Την Τρίτη η απολογία του καθ’ ομολογίαν δράστη22:32Βόλος – Καλλιθέα: Πικρή… νίκη για τους φιλοξενούμενους22:18Γαλλία – αεροδρόμιο Ορλί: Χάος λόγω βλάβης στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας22:03Λάρισα: «Εστία κινδύνου» από κάγκελο που ξεκόλλησε21:49Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο γιός του σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Πορτογαλία και πανηγύρισε σαν εκείνον (βίντεο)21:35Σημεία για rapid test δωρεάν τη Δευτέρα21:21Εσθονία: Οι ρωσικές Αρχές παρακρατούν ελληνόκτητο τάνκερ στη Βαλτική Θάλασσα21:08Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε φορτηγό εν κινήσει στο κέντρο20:41Λαμία – Παναιτωλικός: Αδιάφορο μεν… ματσάρα δε!20:27Η Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ANT1: Η απελευθέρωση του τελευταίου Αμερικανού ομήρου της Χαμάς είναι σημαντική για όλους μας20:14Συνελήφθη με πιστόλι σε νυχτερινό κέντρο20:00Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 20 άτομα να οδηγούν χωρίς δίπλωμα - Υπό την επήρεια μέθης οι τρεις εξ αυτών19:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο