Κάντε κλικ εδώ και δείτε πρώτοι σε beta έκδοση το ανανεωμένο site του ANT1 >
ABOUT THE SHOW

DANCING WITH THE STARS 5

Παρουσίαση: Δούκισσα Νομικού

Κριτική Επιτροπή: Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Γιάννης Λάτσιος, Κάτια Δανδουλάκη, Λάκης Γαβαλάς

Είναι το μοναδικό show της ελληνικής τηλεόρασης που προβλήθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά. Το υπερθέαμα που έχουν λατρέψει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, ήρθε και έγινε ξανά ο απόλυτος πρωταγωνιστής του κυριακάτικου Prime Time.

Ρυθμός, πάθος, χιούμορ, προσπάθεια, συγκίνηση, χαρά και οι πιο δημοφιλείς διαγωνιζόμενοι, καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό και μοιράστηκαν μαζί του ξεχωριστές στιγμές γεμάτες συναισθήματα.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

EXECUTIVE PRODUCER: Αννα Αρβανίτη
PROJECT MANAGER:Γιάννης Μπίτσικας
PROJECT MANAGER: Βασίλης Μεγγλίδης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Βορίδας

Facebook Fan Page : @Ant1 Dancing with The Stars https://www.facebook.com/Ant1Dancingwiththestars
Twitter : @DWTS_ANT1 https://twitter.com/DWTS_ANT1
Instagram : @DWTS_ANT1
#Dwts5

 

 

MAKE A WISH

 

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

 

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών ηλικίας 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Είναι παράρτημα του μεγαλύτερου στο είδος του διεθνούς φιλανθρωπικού, μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish International, που ξεκίνησε στην Αμερική στις 29 Απριλίου 1980 με την εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού, του Chris Greicius, που ήθελε να γίνει αστυνομικός.

 

Από τότε, η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Το Make-a-Wish Foundation of America εκπληρώνει μέσω των 65 παραρτημάτων του τις ευχές παιδιών στην Αμερική, ενώ το Make-A-Wish International τις ευχές παιδιών εκτός Αμερικής, σε 48 χώρες και στις 5 ηπείρους. Με τη γενναιόδωρη βοήθεια των υποστηρικτών του και των πάνω από 30.000 εθελοντών μας σε όλο τον κόσμο, το Make-A-Wish έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει περισσότερες από 300.000 ευχές παιδιών σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δραστηριοποιείται από το 1996 και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 670 ευχές σοβαρά άρρωστων παιδιών.

 

 

 

Επικοινωνία:

 

 

 

Διεύθυνση: Περγάμου 33, 16675 Γλυφάδα, Αθήνα

 

 

Τηλ. 210-9637660

www.makeawish.gr

 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ
 
GREEN ROOM HOST ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
 
ΚΡΙΤΕΣ