Ναύπακτος: Νεκρή 26χρονη με επιπλοκές μετά από βαριατρικό χειρουργείο
«Αγγελούδι μας γλυκό, μας έφυγες νωρίς» είναι τα πονεμένα λόγια του πατέρα μιας νεαρής κοπέλας από τη Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή το πρωί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.
Όπως μεταδίδει το ilialive.gr, η γυναίκα ήταν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε μετά τα Χριστούγεννα με επιπλοκές, από επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο για να χάσει βάρος.
Το Σάββατο οι γονείς, τα αδέρφια της, οι συγγενείς και οι φίλοι την συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι η αγαπημένη τους έφυγε για πάντα από κοντά τους.
Από την Παρασκευή όλη η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου είναι συγκλονισμένη από τον ξαφνικό θάνατο της και μιλούν για ένα χαμογελαστό κορίτσι γεμάτο όνειρα για ζωή.
Τα συλλυπητήρια μηνύματα στην ιστοσελίδα της στο Facebook από φίλους και φίλες είναι πολλά, με ένα μεγάλο «γιατί να φύγει τόσο νωρίς από τη ζωή;», να βασανίζει τους ανθρώπους που την αγαπούσαν.
Τέμπη - Ασλανίδης στον ΑΝΤ1: Οι συγγενείς πιστεύουμε ότι η μάχη θα κερδηθεί (βίντεο)
Βραζιλία: Πέντε νεκροί, ένας έφηβος ανάμεσά τους, σε αστυνομική επιχείρηση σε φαβέλες