LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 04 Δεκεμβρίου 2024 15:57

Formula 1: Το GP Άμπου Ντάμπι αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Τα φώτα ανάβουν στο Άμπου Ντάμπι για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος. Η δράση κορυφώνεται την Κυριακή, ζωντανά και αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. 

Formula 1 - Grand Prix Κατάρ

Το πανηγυρικό φινάλε της φετινής θρυλικής σεζόν της Formula 1, ολοκληρώνει την εντυπωσιακή πορεία του με έναν αγώνα γεμάτο πάθος, συγκινήσεις και ανεπανάληπτες ανατροπές στην πίστα της Yas Marina. Το 24ο Grand Prix θα μεταδοθεί την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, στις 15:00, ζωντανά, αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+. Ένα υπερθέαμα που δεν πρέπει να χάσουν οι τηλεθεατές, καθώς θα παρακολουθήσουν την κορύφωση μίας σεζόν γεμάτης έντονο ανταγωνισμό, θριάμβους και συγκλονιστικές ανατροπές.

Για πρώτη φορά στην 75χρονη ιστορία του θεσμού, θα έχουν διεξαχθεί 24 Grand Prix σε μία σεζόν. Ο αγώνας αυτός θα αναδείξει τη νέα πρωταθλήτρια ομάδα στους κατασκευαστές, καθώς ο Μαξ Φερστάπεν έχει ήδη αναδειχθεί ο πρωταθλητής του φετινού πρωταθλήματος, στο Grand Prix του Λας Βέγκας. Η McLaren, με προβάδισμα 21 βαθμών από τη Ferrari, χρειάζεται απλώς την 3η ή 4η θέση για να σφραγίσει τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της από το 1998. Η ιστορική βρετανική ομάδα έκανε το ντεμπούτο της στο Μονακό το 1966 και από τότε έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα κατασκευαστών (1974, 1984, 1985, 1988, 1989, 1990, 1991, 1998). Δεν είναι στο χέρι της Ferrari η κατάκτηση του τίτλου των κατασκευαστών. Οι «κόκκινοι» πρέπει να σημειώσουν το 1-2 και τον ταχύτερο γύρο, ενώ ταυτόχρονα η McLaren δεν πρέπει να βρίσκεται στο βάθρο για να πάρουν τον τίτλο. Ανοιχτό παραμένει και το κυνήγι για την 6η θέση στους κατασκευαστές, με την Alpine να βρίσκεται μπροστά από τη Haas κατά 5 βαθμούς. Για τη γαλλική ομάδα, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση, θα οδηγήσει για πρώτη φορά ο Ζακ Ντούχαν, ενώ για την αμερικανική ομάδα, η οποία διεκδικεί την 6η θέση, θα οδηγήσουν για τελευταία φορά οι Χούλκενμπεργκ και Μάγκνουσεν. Στη διάθεση όλων των ομάδων θα βρίσκονται οι πιο μαλακές γόμες της γκάμας: C3, C4, C5.

Στη Yas Marina, ο τίτλος των οδηγών έχει κριθεί τέσσερις φορές: το 2010 (Φέτελ), το 2014 (Χάμιλτον), το 2016 (Ρόσμπεργκ) και το 2021 (Φερστάπεν). Επίσης, το 2021 κρίθηκε και ο τίτλος στους κατασκευαστές (Mercedes). Η πίστα Yas Marina Circuit έχει μήκος 5.281 μέτρα, 16 στροφές και ο αγώνας θα διαρκέσει 58 γύρους. Στην πλειονότητά τους, οι στροφές είναι αργές. Το χαρακτηριστικό αυτής της διαδρομής είναι το «φρένο-γκάζι», χωρίς πολλές γρήγορες καμπές. Οι ομάδες θα παραμείνουν στο Άμπου Ντάμπι για δοκιμές εξέλιξης στις 10 Δεκεμβρίου, ενόψει του πρωταθλήματος του 2025. Οι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα ελαστικά και να συμμετάσχουν νέοι οδηγοί στις δοκιμές.

Formula 1 - Grand Prix Κατάρ

Στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, η εκπομπή «Formula 1 Show», ξεκινά στις 14:00, μία ώρα πριν από την απευθείας μετάδοση του αγώνα από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+. Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, μεταξύ άλλων, μία αποκλειστική συνέντευξη με τον αγωνιστικό διευθυντή Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος πλέον μετρά 8 τίτλους οδηγών και 6 τίτλους κατασκευαστών στο τιμόνι της Red Bull Racing. Η απεσταλμένη του ΑΝΤ1 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαρία Θωμά, θα μας μεταφέρει τον παλμό του τελευταίου αγώνα της χρονιάς. Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ μιλά στον Πάνο Σεϊτανίδη για το νέο εγχείρημα της Audi. Στην παρουσίαση του «Formula 1 Show» θα βρίσκονται οι Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης. Στις μεταδόσεις συμμετέχουν οι Μαρία Ανδρεάδη, Γιώργος Ανανίδας, Κώστας Λεώνης, Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης. Τις προσπάθειες των συναθλητών του, θα σχολιάζει ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης.

Παράλληλα, μέσα από την ιστοσελίδα antenna.gr/f1 οι φίλοι της Formula 1 μπορούν να ακούσουν το podcast «Καρό Σημαία» με τον Κώστα Ψάρρα, να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους για να διεκδικήσουν πλούσια δώρα στο «Formula 1 Trivia» και, φυσικά, να ενημερώνονται καθημερινά για όλα τα νέα της Formula 1, με ειδήσεις, βίντεο και έγκυρη αρθρογραφία.

Formula 1 - Grand Prix Κατάρ

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στις 15:00, το 24ο Grand Prix της Formula 1 έρχεται αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Λάβετε θέσεις!

#f1ant1

Instagram
@f1.ant1

Facebook
@f1.ant1

Twitter
@f1ant1

Ειδήσεις σήμερα:

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (εικόνες)

Θεσσαλονίκη - Πλαστοί πίνακες: Κακουργηματική δίωξη στους συλληφθέντες

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Εφετείο: Ήθελε να με σκοτώσει

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα τουΣήμερα 17:35 | Ειδήσεις

Μέχρι πότε θα παραμείνει το σκήνωμα του στην Μητρόπολη Αθηνών, πριν αναχωρήσει για Αλβανία. Η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου.

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας: Δεν επετεύχθη πλειοψηφία στην πρώτη ψηφοφορίαΣήμερα 12:08 | Ειδήσεις

Απαιτείτο συνταγματική πλειοψηφία 200 βουλευτών, ενώ ο υποψήφιος τον οποίο πρότεινε η ΝΔ Κωνσταντίνος Τασούλας έλαβε 160 ψήγους.

Ισραήλ: Η στιγμή που οι 4 όμηροι επανενώθηκαν με τις οικογένειες τους έπειτα από 477 ημέρες (βίντεο)Σήμερα 16:25 | Ειδήσεις

Οι 4 Ισραηλινές όμηροι πέρασαν σε ισραηλινό έδαφος και επανενώθηκαν με τις οικογένειές τους. Το Ισραήλ επιβεβαίωσε ότι απελευθέρωσε 200 Παλαιστίνιους κρατούμενους

TikTok και παιδιά: Ο ελληνικός νόμος για τα προσωπικά δεδομένα ανηλίκων και η μήνυση στις ΗΠΑΧθες 16:39 | Ειδήσεις

Η έρευνα του Αnt1news.gr εντόπισε μία “τρύπα” στο άνοιγμα ελληνικών λογαριασμών στο TikTok. Παρότι έπρεπε να υπάρξει γονική συναίνεση, 14χρονος έφτιαξε προφίλ δίνοντας τα πραγματικά στοιχεία του, χωρίς η πλατφόρμα να ζητήσει έγκριση γονέα, κάτι για το οποίο το TikTok έχει μηνυθεί στις ΗΠΑ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γεραπετρίτης για διάλογο με την Τουρκία: Η αδράνεια και η ακινησία δεν μπορεί να είναι επιλογή18:20Κομοτηνή – πυροβολισμοί: Συλλήψεις για την επίθεση σε βάρος τριών ανδρών18:06TikTok και παιδιά: Ο ελληνικός νόμος για τα προσωπικά δεδομένα ανηλίκων και η μήνυση στις ΗΠΑ17:53Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του17:39Ισραήλ: Η στιγμή που οι 4 όμηροι επανενώθηκαν με τις οικογένειες τους έπειτα από 477 ημέρες (βίντεο)17:26Αγρότες: Βγήκαν στους δρόμους τα τρακτέρ σε Πέλλα και Κιλκίς17:12Ζελένσκι: Ο Πούτιν προσπαθεί να χειραγωγήσει τον Τραμπ16:59Ισραήλ: Απελευθερώθηκαν 200 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι16:45Australian Open: Η Κις κατέκτησε το τρόπαιο κόντρα στην Σαμπαλένκα16:32Ραφήνα: Έκανε συστηματικά διαρρήξεις και αυτοκίνητα για μήνες16:18Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:05Το “τελευταίο αντίο” στον Ανδρέα Σταματιάδη (εικόνες)15:51Σεισμός στην Ηλεία - Κοντά στη Ζαχάρω το επίκεντρο15:37Δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο - Οικογένεια θύματος: Ο 39χρονος προσπαθεί να αλλοιώσει στοιχεία15:24Φωτιές στην Καλιφόρνια: Επίσκεψη Τραμπ στις πληγείσες περιοχές (εικόνες)15:11Ισραήλ: Ποιες είναι οι τέσσερις όμηροι που απελευθερώθηκαν 14:58Χαλάνδρι: Συνελήφθη 18χρονος για διαρρήξεις καταστημάτων14:44Πούτιν για Τραμπ: Αν δεν του είχαν κλέψει τη νίκη το 2020, ίσως δεν υπήρχε ο πόλεμος στην Ουκρανία14:31Μύκονος: Σύλληψη ανηλίκων και 19χρονου για όπλα και παραβάσεις του ΚΟΚ 14:17Ναύπακτος: Νεκρή 26χρονη με επιπλοκές μετά από βαριατρικό χειρουργείο14:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο