LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 03 Ιουνίου 2021 16:37

Pricefox: Η σημασία της πραγματικής εξυπηρέτησης πελατών στις online υπηρεσίες

Δείτε παραδείγματα από την εξυπηρέτηση που προσφέρουν πιστοποιημένη ασφαλιστικοί σύμβουλοι, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Pricefox

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, "Η περίοδος της πανδημίας και το μεγάλο διάστημα του lockdown οδήγησε πολλούς καταναλωτές στις online αγορές τόσο αγαθών όσο και υπηρεσιών. Είναι πολύ σημαντικό οι online αγορές να συνδυάζονται με υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών και με ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών και διαχείρισης προσωπικών δεδομένων. Ο πελάτης δεν πρέπει ποτέ να νιώθει μόνος ή εκτεθειμένος σε κινδύνους και η επένδυση στην εξυπηρέτηση πελατών στο online οικοσύστημα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για τις επιχειρήσεις. Πόσο μάλλον σε ένα περιβάλλον υψηλού ανταγωνισμού, όπως το ασφαλιστικό, όπου οι ψηφιακές πλατφόρμες αναπτύσσονται όλο και περισσότερο σε σχέση με το παρελθόν,  η ικανοποίηση του πελάτη είναι καθοριστικής σημασίας για την επιβίωση αλλά και την απόκτηση συγκριτικού πλεονεκτήματος μιας εταιρείας.

Online υπηρεσίες και εξυπηρέτηση πελατών 

Οι Online υπηρεσίες είναι ένας κλάδος που πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη στους καταναλωτές. Πολλές φορές οι online αγορές δημιουργούν μια ανησυχία στους καταναλωτές ως προς το αν θα αγοράσουν το κατάλληλο προϊόν, ποια θα είναι η υποστήριξη σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα ή πολύ απλά αν έχουν κάποια απορία και δεν ξέρουν ή δεν έχουν που να απευθυνθούν. Ένα επίσης μεγάλο θέμα για τους καταναλωτές είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων καθώς και η ασφάλεια των Online συναλλαγών. Πλέον οι online εταιρείες συνεχώς προσπαθούν να βελτιώσουν την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών τους. Εταιρείες όπως το Pricefox που έχουν εισέλθει σε έναν ανταγωνιστικό κλάδο προσπαθούν να διαφοροποιηθούν προσφέροντας υψηλή και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση πελατών.

Το Pricefox από την αρχή της λειτουργίας του επένδυσε σε μια ομάδα πιστοποιημένων ασφαλιστικών συμβούλων  που 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα είναι δίπλα στον καταναλωτή. Παρά το γεγονός ότι είναι μια πλατφόρμα πολύ εύκολη και εύχρηστη πάρα πολλοί καταναλωτές χρειάστηκε να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο για να λύσουν απορίες ή να ζητήσουν καθοδήγηση. Το τελευταίο τρίμηνο έχουν απευθυνθεί στο τμήμα εξυπηρέτησης Τα ερωτήματα; Πολλά. Παρόλα αυτά όταν επενδύεις στο τμήμα εξυπηρέτησης βλέπεις τα αποτελέσματα στην ικανοποίηση των πελατών σου. Σαν αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο ότι το Pricefox έχει ένα NPS 75% όταν ο μέσος όρος στον κλάδο των ασφαλίσεων κυμαίνεται διεθνώς στο 37%.

Pricefox

Πηγή NPS

Παραδείγματα πραγματικής εξυπηρέτησης πελατών

Στο Pricefox η πραγματική εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί προτεραιότητα. Παρακάτω αναφέρονται ορισμένες χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

  • Πελάτης προσπάθησε να αγοράσει την ασφάλεια αυτοκινήτου του Online ωστόσο δεν ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί η αγορά online καθώς δεν διέθετε email. Επικοινώνησε με το τηλεφωνικό μας κέντρο και η ομάδα μας ανέλαβε με δικά μας έξοδα την ταχυδρομική αποστολή του συμβολαίου στην οικία του πελάτη μας.
  • Πελάτης σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης του Pricefox μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα ολοκληρώσει την διαδικασία αγοράς του συμβολαίου του Online με πληρωμή σε άτοκες μηνιαίες δόσεις. Ο πελάτης τελικά αγόρασε Online αλλά πλήρωσε όλο το ποσό. Το τμήμα εξυπηρέτησης στην συνέχεια τον κάλεσε, τον ενημέρωσε ότι τελικά δεν πλήρωσε με δόσεις, του επιστρέψαμε το ποσό και πλήρωσε ξανά με άτοκες δόσεις.
  • Πελάτης ο οποίος δεν είχε internet κάλεσε το τμήμα εξυπηρέτησης και ανέφερε πως επιθυμεί να λάβει προσφορές και αν είναι δυνατόν συμβόλαιο. Η ομάδα μας έδωσε τηλεφωνικά προσφορές στον πελάτη, εξήγησε όλα όσα επιθυμούσε ο πελάτης και στη συνέχεια έστειλε με sms κωδικό πληρωμής ώστε να πραγματοποιηθεί η πληρωμή σε ένα από τα viva spots. Ακολούθως ο πελάτης έλαβε με δικά μας έξοδα το συμβόλαιο του ταχυδρομικά.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι όταν λαμβάνουμε μηνύματα από τους πελάτες μας σαν τα παρακάτω:

  • «Άριστη, άμεση, προσωποποιημένη, εξυπηρέτηση, παραπάνω από επαγγελματίες»
  • «Καλησπέρα σας, μίλησα πριν λίγο με τον Δ. Πήρα μια ανταγωνιστική? προσφορά? συμβολαίου για το αυτοκίνητο μου γρηγορά, ευκολά με ευγένεια και πάνω από? όλα για εμένα.... έλαβα εξυπηρέτηση από? έναν άνθρωπο που αγαπάει την εργασία του».

Η σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης

Η συνεχής εκπαίδευση των ανθρώπων κάθε τμήματος εξυπηρέτησης πελατών και ιδιαίτερα στο κλάδο των online υπηρεσιών είναι ύψιστης σημασίας. Στο Pricefox πραγματοποιείται συνεχώς εκπαίδευση σε θέματα σχετικά με τα προϊόντα ασφάλισης αυτοκινήτου, στους τρόπους επεξήγησης και διαχείρισης συγκεκριμένων καταστάσεων τόσο κατά τη διαδικασία της πώλησης όσο και για τις ανάγκες που προκύπτουν στη συνέχεια. Η εκπαίδευση γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τους υπεύθυνους διαχείρισης του τμήματος οι οποίοι είναι έμπειροι και καταξιωμένοι τόσο στην ασφαλιστική αγορά όσο και στις online υπηρεσίες.

Ασφάλεια αυτοκινήτου στο Pricefox

To Pricefox.gr είναι η καινοτόμα, ελληνική πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών αυτοκινήτου. Το Pricefox επιτρέπει στον καταναλωτή να ενημερωθεί για όλα τα πακέτα ασφάλισης, να πάρει προσφορές από αξιόπιστες ασφαλιστικές σε μόλις 30’’ και να αγοράσει ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς δικαιολογητικά με απόλυτη ασφάλεια.

Το Pricefox συνεργάζεται αυτή τη στιγμή με 15 ασφαλιστικές εταιρείες (Ατλαντική Ένωση, Δύναμις, Εθνική, Ευρώπη, Anytime, Apeiron, ETU, Euroins, Eurolife, Groupama, Hellas Direct, Interamerican, Interasco, Interlife, Mapfre) και ο καταναλωτής μπορεί να συγκρίνει περισσότερα από 40 πακέτα της αγοράς.

Pricefox

Συγκρίνοντας τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου στο Pricefox μπορεί να εξοικονομήσεις έως και 172€ ετησίως.

Η εμπειρία του καταναλωτή πλαισιώνεται σε κάθε στάδιο με πραγματική εξυπηρέτηση πελατών 24ώρες το 24ωρο κάθε μέρα. Η ομάδα του Pricefox είναι δίπλα σου για ό,τι χρειαστείς στο 2103000450.

Μπες στο Pricefox, βάλε την πινακίδα σου και μερικά στοιχεία για σένα και το αυτοκίνητο σου, σύγκρινε τις καλύτερες προσφορές και αγόρασε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου online από 7€/μήνα και με δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις.

Επίσης, στο Pricefox θα βρεις οδική βοήθεια από την Mapfre στην καλύτερη τιμή της αγοράς με μόλις 1.59€/μήνα και θραύση κρυστάλλων από την ETU με μόλις 1.5€/μήνα.

Ειδήσεις σήμερα:

“Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”: Έρχεται στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Άντονι Κουίν: οι ιερατικές σπουδές, ο Ζορμπάς και τα... 13 παιδιά του!

Ηράκλειο: Ηλικιωμένος έπεσε σε γκρεμό - δραματική επιχείρηση (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈγκλημα στη Δάφνη: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικοί που αγνόησαν καταγγελίεςΧθες 22:46 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις καταγγελίες που έγιναν για ενδοοικογενειακή βία.

Ντούσκος για το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο: ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! (βίντεο)Χθες 19:08 | Ειδήσεις

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, για τη «χρυσή κούρσα», αλλά και τον επίπονο δρόμο που διάνυσε μέχρι να φτάσει εκεί.

Ηρακλής Κωστάρης: αποφυλακίστηκε ο δολοφόνος του ΜπακογιάννηΧθες 19:52 | Ειδήσεις

Είχε καταδικαστεί ως μέλος της 17Ν, για σειρά κακουργηματικών πράξεων, μεταξύ αυτών και της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη, μαζί με τον Κουφοντίνα.

Υπόθεση Βαλυράκη - μάρτυρας στον ΑΝΤ1: Δεχόμαστε απειλές για να σιωπήσουμε (βίντεο)Χθες 20:29 | Ειδήσεις

Απειλές, για να μην μιλήσει, υποστηρίζει ότι δέχεται ο μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Τι λέει η οικογένεια του πρώην υπουργού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αυτός είναι ο σωσίας του Brad Pitt! (εικόνες)23:59Κέρκυρα: αστυνομικός σκοτώθηκε από κλαδί ελιάς23:52Βόνιτσα: ολονύχτια μάχη με τις φλόγες23:44Άγριο έγκλημα στην Τουρκία: ξεκληρίστηκε οικογένεια Κούρδων (εικόνες)23:35Δέσποινα Βανδή: Το εντυπωσιακό γλυκό που της έφτιαξε ο γιος της (εικόνες)23:22ΕΟΔΥ: που θα γίνονται δωρεάν rapid test το Σάββατο23:09ΜΑΚΟ Ρομποτική Ορθοπαιδική: Μέγιστη ακρίβεια στις επεμβάσεις γόνατος και ισχίου22:56Έγκλημα στη Δάφνη: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικοί που αγνόησαν καταγγελίες22:43Βερολίνο: Πυροβολισμοί και μαχαιριές με τραυματίες22:31ΕΕ και Ηνωμένο Βασίλειο: ο δρόμος προς το Brexit και οι αλλαγές στο καθεστώς κινητικότητας των πολιτών22:18Καύσωνας – Δημόσιο: για ποιους υπαλλήλους θεωρείται δικαιολογημένη η απουσία από την υπηρεσία22:05Ιταλία: Καύσωνας και πυρκαγιές στον νότο21:51Κορονοϊός – ΠΟΥ: η παραλλαγή Δέλτα είναι μια προειδοποίηση21:38Γροιλανδία: έλιωσαν 22 γιγατόνοι πάγου σε μια μέρα!21:24ΕΟΠΥΥ: Με SMS η ενημέρωση των ασφαλισμένων για τον ΑΜΚΑ21:10Πυροσβεστική: μάχη με δεκάδες πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο20:57Υπόθεση Βαλυράκη - μάρτυρας στον ΑΝΤ1: Δεχόμαστε απειλές για να σιωπήσουμε (βίντεο)20:44Ηράκλειο: χειροπέδες σε… θερμόαιμο για μπαλωθιές20:31ΠΑΟΚ: οι ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν για τους αγώνες με την Μποέμιανς20:18Ηρακλής Κωστάρης: αποφυλακίστηκε ο δολοφόνος του Μπακογιάννη20:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο