LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 03 Απριλίου 2016 11:27

Αυτά είναι τα πιο πεισματάρικα ζώδια!

Ποιος ο βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στο κάθε ζώδιο; Μάθετε τι ισχύει για το δικό σας!

Τσακωμός - γυναίκες

Σε όλους μας αρέσει να συμφωνούν οι άλλοι με τις απόψεις μας, αλλά τι γίνεται όταν υπάρχουν διαφωνίες; Όταν ένα αγαπημένο σου πρόσωπο πήρε μια απόφαση με την οποία διαφωνείς, πόσες πιθανοτητες έχεις να του αλλάξεις γνώμη;

Παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό και το ζώδιό του; Μα φυσικά, όπως μας λέει η αστρολογία. Όλοι και όλα έχουν τον τρόπο τους…

ΚΡΙΟΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Κριό: 9 στα 10. Ο Κριός είναι ο μεγαλύτερος πεισματάρης του ζωδιακού, ικανός να επιμένει, ακόμα κι αν όλα συνηγορούν ότι έχει άδικο. Κι όσο εσύ παραθέτεις τα επιχειρήματά σου, τόσο περισσότερο αντιδρά και πεισμώνει. Άσε που εκνευρίζεται κιόλας…

ΤΑΥΡΟΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Ταύρο: 8 στα 10. Ο Ταύρος αργεί να διαμορφώσει άποψη, αλλά όταν το κάνει, την έχει γράψει… στην πέτρα. Σημαίνει ότι έχει ερευνήσει το θέμα πολύ καλά. Πώς έρχεσαι τώρα εσύ να του τα ανατρέψεις; Ο μόνος τρόπος είναι να τον κάνεις να αμφισβητήσει την ασφάλεια αυτού που έχει αποφασίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Δίδυμο: 5 στα 10. Με τον Δίδυμο μπορείς να περιμένεις να αλλάξει γνώμη από μόνος του, πράγμα που θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Αν πάλι βιάζεσαι, φέρσου πονηρά: κάνε ότι συμφωνείς απόλυτα με την άποψή του και ότι την υπερασπίζεσαι. Καθώς είναι πνεύμα αντιλογίας, θα αρχίσει αμέσως να βρίσκει αιτίες που δεν ήταν και τόσο σωστή, τελικά, τώρα που το ξανασκέφτεται. Και θα την αναιρέσει μόνος του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Καρκίνο: 4 στα 10. Στον Καρκίνο αρέσουν οι καταστάσεις που του δίνουν «αβάντα» για να αισθάνεται θλιμμένος, ριγμένος, αδικημένος. Παρ’ του τα πρωτεία, δείχνοντάς του ότι αυτή η άποψή του, αν μείνει όπως είναι, κάνει εσένα δυστυχισμένο. Πολύ, μα πολύ δυστυχισμένο. Μπροστά στην απειλή ότι θα έχεις λόγο να γκρινιάζεις περισσότερο από εκείνον, και άρα να μην ασχολείσαι τόσο με τα παράπονά του, θα κάνει επί τόπου στροφή.

ΛΕΩΝ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Λέοντα: 8 στα 10. Η άποψη του Λέοντα δεν είναι απλά γνώμη, αλλά αληθινό αυτοκρατορικό διάταγμα. Δεν είναι λοιπόν εύκολο να την πάρει πίσω. Και μη δοκιμάσεις να έρθεις σε άμεση αντιπαράθεση μαζί του. Καλύτερα δείξε του πως, επειδή από αυτόν εξαρτάται η ευτυχία και η ευημερία σου, μήπως θα είχε την καλοσύνη να δει κάπως αλλιώς το πράγμα; Και εσύ δεν θα το πεις πουθενά…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Παρθένο: 6 στα 10. Ο Παρθένος δεν κατασταλάζει γρήγορα σε μια άποψη. Έχει εξετάσει και αναλύσει τα πράγματα από όλες τις πλευρές, οπότε δεν πιστεύει ότι υπάρχει τίποτα περαιτέρω να ειπωθεί. Ο μόνος τρόπος να του αλλάξεις άποψη είναι να έχεις κι εσύ λογικά επιχειρήματα, τέτοια που να τον προβληματίσουν.  Δεν θα διστάσει να δεχτεί μια άλλη άποψη, αν αποδειχθεί λογικότερη. Μπροστά στην εμμονή του να πετυχαίνει το σωστό, κάθε εγωισμός υποχωρεί.

ΖΥΓΟΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Ζυγό: 5 στα 10. Ο Ζυγός αλλάζει γνώμες και από μόνος του, δεν σε έχει και πολύ ανάγκη. Οπότε μπορείς να κάνεις δυο πράγματα: ή να περιμένεις πότε θα γείρει από την άλλη πλευρά η ζυγαριά του ή να του ενσπείρεις αμφιβολίες για εκείνο που αποφάσισε. Για εκείνον τίποτα δεν είναι τελεσίδικα αποφασισμένο, μέχρι την τελευταία στιγμή. Οπότε δεν έχεις παρά να τον κάνεις να αναρωτηθεί αν πήρε τη σωστή απόφαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Σκορπιό: 8 στα 10. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις γνώμη σε ένα Σκορπιό. Πρώτον γιατί είναι πεισματάρης, και δεύτερον γιατί θα αρχίσει να αναρωτιέται για τα δικά σου «ύποπτα» κίνητρα. Όσο επιμένεις, τόσο χειρότερα θα είναι. Τι να κάνεις;  Να κατευθύνεις την καχυποψία του προς άλλες πλευρές. Να τον κάνεις να αμφισβητήσει τα αρχικά στοιχεία όπου βασίστηκε για να πάρει μια απόφαση. Και αν πετύχει, πέτυχε…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Τοξότη: 5 στα 10. Ο Τοξότης είναι τόσο ευπροσάρμοστος που μπορεί να αλλάξει γνώμη σε οτιδήποτε, για να μη σε κακοκαρδίσει. Εκτός κι αν πρόκειται για κάτι που θα βάλει σε κίνδυνο την προσωπική του ελευθερία, η οποία στέκεται ψηλότερα από τα πάντα στη ζωή του. Κατά τα άλλα, δεν θα έχει αντίρρηση να διαπραγματευθεί οτιδήποτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Αιγόκερω: 7 στα 10. Ο Αιγόκερως είναι ελαφρώς…αγύριστο κεφάλι. Έτσι τα σκέφτηκε και τα τακτοποίησε, τι θες τώρα εσύ να του αλλάξεις γνώμη; Ξέχνα ως μέσον τη συναισθηματική πίεση, του είδους «πόσο με στενοχωρεί αυτό», γιατί τον εκνευρίζει. Καλύτερα βρες επιχειρήματα. Κάνε λίστες με τα υπέρ και τα κατά της δικής σου άποψης, διαγράμματα με το όφελος που θα αποκομίσει, τέτοια πράγματα. Εκεί μπορείς να κερδίσεις την …υπόθεσή σου. Ή και να τη χάσεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Υδροχόο: 6 στα 10. Ο Υδροχόος δεν είναι καθόλου δογματικός στις απόψεις του. Συζητά οτιδήποτε με άνεση. Εκτός φυσικά αν πρόκειται για κάτι που αντίκειται στις ουμανιστικές αρχές του και στην προάσπιση της προσωπικής του ελευθερίας. Πόνταρε στη δημοκρατικότητά του. Πες του ότι δεν είναι σωστό που θέλει να γίνεται όλο το δικό του (κι ας μη γίνεται. Θα πιάσει).

ΙΧΘΥΕΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στους Ιχθείς: 3 στα 10. Ο Ιχθύς είναι τόσο …ψυχοπονιάρης που θα αλλάξει γνώμη, μόνο και μόνο επειδή είδε πόσο στενοχωρήθηκες. Δεν αντέχει να βλέπει γύρω του τη θλίψη και αισθάνεται πολύ άσχημα αν την έχει προξενήσει εκείνος. Κι ούτε μπορεί να νιώσει καλά σε μια κατάσταση,  αν τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι δυσαρεστημένα. Έτσι, αν θέλεις να τον μεταστρέψεις, αρκεί λίγο …κλαψούρισμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚορονοϊός: 2046 νέα κρούσματα και μεγάλη αύξηση εισαγωγών σε νοσοκομείαΣήμερα 17:14 | Ειδήσεις

Πόσες ήταν οι νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία της χώρας. Πόσοι ασθενείς κατέληξαν από επιπλοκές του κορονοϊού. Πόσοι παραμένουν διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.

Μητσοτάκης: Ο νέος Ποινικός Κώδικας διορθώνει λάθη του παρελθόντοςΣήμερα 17:50 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός χαιρέτισε τις τολμηρές τροποποιήσεις που τίθενται σε διαβούλευση. Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media.

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σπαρακτικό “αντίο” στην αδικοχαμένη Δώρα (εικόνες)Σήμερα 16:59 | Τοπικά Νέα

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Γυναικοκτονία στην Ρόδο - Θείος δράστη: δεν φταίει μόνο ο δολοφόνος, δεν ήταν “τέρας”… (βίντεο)Σήμερα 10:29 | Ειδήσεις

Αντιδράσεις προκαλούν όσα είπε ο συγγενής του άνδρα που σκότωσε την πρώην σύντροφο του. Τι λέει για την Ντόρα και για τις άλλες γυναίκες που δολοφονήθηκαν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηφαίστειο στην Ισπανία: Εντολή εκκένωσης σε άλλες τρεις πόλεις (εικόνες)19:02“The 2Night Show”: ο συμπαρουσιαστής και οι πρώτοι καλεσμένοι (εικόνες)18:50Μοντέλο με κοκαΐνη: “θρίλερ” με τα δακτυλικά αποτυπώματα στις δόσεις18:37ΔΕΗ: Κόντρα Τσίπρα - Οικονόμου18:25Μητσοτάκης: Ο νέος Ποινικός Κώδικας διορθώνει λάθη του παρελθόντος18:12“Game of chefs”: το “μενού” της Παρασκευής και οι ξεχωριστές ιστορίες (εικόνες)17:59Κορονοϊός: ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Παρασκευής17:47Κορονοϊός: 2046 νέα κρούσματα και μεγάλη αύξηση εισαγωγών σε νοσοκομεία17:34Σάκκαρη: Στην τετράδα του τουρνουά της Οστράβα17:21Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σπαρακτικό “αντίο” στην αδικοχαμένη Δώρα (εικόνες)17:08Κορονοϊός: Έκλεισε και τρίτο τμήμα σχολείου16:54Σύνδρομο Άσπεργκερ - Παπανικολάου: Οι διαβεβαιώσεις που έδωσε ο Θάνος Πλεύρης16:41Αρνητής κορονοϊού: πρόστιμο στον πατέρα για μη χρήση μάσκας στο δικαστήριο16:27Κώστας Μπακογιάννης: Ξανά υποψήφιος στην Αθήνα16:15Φωτιά στην Κάρπαθο: Ενίσχυση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής16:02Ολυμπιακός - Φορτούνης: Τροχαίο για τον ποδοσφαιριστή (εικόνες)15:48Πέθανε ο Πολ Κιλές15:36Ντάνιελ Κρεγκ: Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ δεν πρέπει να είναι γυναίκα15:25Τροχαίο στη Λούτσα: Παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες (εικόνες)15:13Γλυκό κουταλιού σταφύλι από τον Πέτρο Συρίγο (βίντεο)15:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο