LATEST NEWS
 
Κοινωνία /Αστυνομικό Δελτίο /

ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση: 02 Ιουλίου 2014 23:36

Αρχιφύλακας και απόστρατος του Λιμενικού σε σπείρα διακίνησης μεταναστών

Ένας αρχιφύλακας και ένας απόστρατος του Λιμενικού συνελήφθησαν για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.

Εξάρθρωση - Εγκληματική οργάνωση - Διακίνηση μεταναστών - Γιοτ - Σκάφος - Χρήματα - Όπλο

Κατά την αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε παράνομα μετανάστες στην ελληνική επικράτεια και σε άλλες χώρες της ΕΕ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο συνταξιούχους ναυτικούς, 67 και 52 ετών, έναν 50χρονο αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, έναν 50χρονο απόστρατο αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος, καθώς και μία 42χρονη τραπεζική υπάλληλο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, για παραβάσεις της νομοθεσίας για την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια και της νομοθεσίας για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες («ξέπλυμα μαύρου χρήματος»), ενώ ο 67χρονος κατηγορείται επιπλέον και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Επιπλέον, συνελήφθη για την εμπλοκή του σε άλλη υπόθεση ανώτερος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε αυτοτελής ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της υπεξαγωγής εγγράφων, της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου και της παράβασης καθήκοντος.

Η σχηματισθείσα ποινική δικογραφία περιλαμβάνει δύο ακόμα άτομα, τα οποία αναζητούνται, καθώς έχουν ταυτοποιηθεί για τη συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση και την εμπλοκή τους στην παράνομη δραστηριότητά της. Πρόκειται για δύο αδέλφια, υπηκόους Συρίας, ηλικίας 45 και 48 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται επιπλέον για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Εξάρθρωση - Εγκληματική οργάνωση - Διακίνηση μεταναστών - Χρήματα - Όπλο - Χάρτες - Κινητά

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων τους τελευταίους οκτώ μήνες διερευνούσε (μέσω συλλογής στοιχείων, συσχέτισης δεδομένων, αναζήτησης – εξακρίβωσης προσώπων, μέσων και τόπων κ.λπ. αστυνομικών και ανακριτικών μεθόδων) τη δράση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας εμπλέκονταν συστηματικά στη διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών

Ειδικότερα διευκόλυναν την είσοδο στην Ελλάδα μεγάλου αριθμού παρανόμων μεταναστών από την Τουρκία, με σκάφη μέσω θαλάσσης και στη συνέχεια τους διακινούσαν οδικώς, με λεωφορεία και επικαθήμενα φορτηγά μεταφοράς εμπορευμάτων, προς διαφόρους προορισμούς - περιοχές της χώρας, αλλά και προς άλλες χώρες της Ευρώπης (Ιταλία).

Για κάθε μη νόμιμο μετανάστη η εγκληματική οργάνωση λάμβανε ως αμοιβή το ποσό των 2.000 - 3.000 ευρώ. Όπως προέκυψε, τα μέλη του κυκλώματος είχαν αποκομίσει υψηλά χρηματικά ποσά, που προέρχονταν από τη συστηματική παράνομη δραστηριότητά τους, τα οποία στη συνέχεια νομιμοποιούσαν μέσω διαδικασιών «ξεπλύματος μαύρου χρήματος».

Εξάρθρωση - Εγκληματική οργάνωση - Διακίνηση μεταναστών - Χρήματα - Όπλο - Χάρτες - Κινητά

Η μεθοδολογία του κυκλώματος

Αναφορικά με την μεθοδολογία δράσης τους ( modus operandi ), τα μέλη του εγκληματικού δικτύου αποβίβαζαν τους προερχομένους από τα παράλια της Τουρκίας μη νόμιμους μετανάστες σε παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής ή της Μαγνησίας. Στη συνέχεια τους μετέφεραν οδικώς, με λεωφορεία ή φορτηγά μεταφοράς εμπορευμάτων με Βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

Σε άλλες περιπτώσεις επιβίβαζαν τους μετανάστες σε φουσκωτό σκάφος από τις παράκτιες περιοχές της Πελοποννήσου, ιδίως την περιοχή του Καλού Νερού Μεσσηνίας, και αφού τους μετεπιβίβαζαν σε σκάφος, που έπλεε στα διεθνή ύδατα με φαινομενικό τουριστικό προορισμό τις δαλματικές ακτές της Κροατίας, τους αποβίβαζαν στα παράλια της Ιταλίας.

Από τη συνολική αποτίμηση του ερευνητικού υλικού προκύπτει ότι, οι εμπλεκόμενοι, τουλάχιστον από το έτος 2012, συνέστησαν δίκτυο, καθοδηγούμενο από κεντρική ομάδα σχεδιασμού, που πληρούσε όλα τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά δομημένης εγκληματικής οργάνωσης - υπό την μορφή ευέλικτου ρευστού εγκληματικού δικτύου ( flexible networking ή Liquid Criminal Network ).

Εξάρθρωση - Εγκληματική οργάνωση - Διακίνηση μεταναστών - Χρήματα - Όπλο - Χάρτες - Κινητά

Ειδικότερα, η εγκληματική οργάνωση διέθετε τη δυνατότητα εναλλαγής των μελών της ( άλλη δομή στην ομάδα) με λιγότερο ή καθόλου ιεραρχία και με διακριτούς για τον καθένα ρόλους (καταμερισμός εργασίας για την διαμετακόμιση αλλοδαπών και την προσφορά παρανόμων υπηρεσιών).

Ως προς τον καταμερισμό των επιμέρους δραστηριοτήτων, ο 52χρονος συνταξιούχος ναυτικός είχε το «ρόλο» του κεντρικού οργανωτή και ενεργούσε κατ’ εντολή του 67χρονου επίσης συνταξιούχου ναυτικού, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με την προμήθεια και τη διάθεση των κατάλληλων σκαφών για την μεταφορά των μη νόμιμων μεταναστών καθώς και για την διεκπεραίωση των απαραίτητων διαδικασιών.

Ο ρόλος του αρχιφύλακα και οι πληροφορίες από τον απόστρατο αξιωματικό του Λιμενικού

Ο αρχιφύλακας είχε το «ρόλο» του προπομπού κατά τις μετακινήσεις των μη νόμιμων μεταναστών, εντός της ελληνικής επικράτειας, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος ύψους 2.000 ευρώ, κάθε φορά. Συγκεκριμένα, κινούμενος με διαφορετικά ιδιωτικά οχήματα, παρείχε «κάλυψη» σε περίπτωση αστυνομικών ελέγχων και για το σκοπό αυτό έφερε τη στολή του και υπηρεσιακό φορητό ασύρματο.

Περαιτέρω, ο απόστρατος Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, συμμετείχε ενεργά και παρείχε πληροφόρηση σχετικά με τους ελέγχους και τις περιπολίες του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής καθώς και στην επιλογή του παράκτιου σημείου, από όπου θα πραγματοποιούνταν η μεταφορά και επιβίβαση των αλλοδαπών στα σκάφη του κυκλώματος.

Ο 48χρονος υπήκοος Συρίας, που αναζητείται, αναλάμβανε την πλοήγηση των σκαφών, που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα για την παράνομη διακίνηση – προώθηση των μεταναστών.

Εξάρθρωση - Εγκληματική οργάνωση - Διακίνηση μεταναστών - Γιοτ - Σκάφος

Επισημαίνεται ότι η εγκληματική οργάνωση χρησιμοποιούσε ιδιαίτερα τεχνάσματα, προκειμένου να αποφεύγει τον εντοπισμό της από τις διωκτικές Αρχές καθώς και την ταυτοποίηση των σκαφών που χρησιμοποιούσε. Ενδεικτικά, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη ταυτοποίησης σκάφους, υπό επωνυμία « KISMET », ιδιοκτησίας εταιρείας συμφερόντων του 67χρονου συλληφθέντα και να αποκρύψει στοιχεία εμπλοκής του, προχώρησε πρόσφατα σε μετονομασία του.

Στη συνέχεια για να «εμφανίσει» αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος προχώρησε σε εικονική πώληση του σκάφους, μέσω ενός πολυδαίδαλου συστήματος μεταβίβασης σε offshore εταιρείες του εξωτερικού (με διευθύνοντες «παρένθετα πρόσωπα»), που όπως προέκυψε έχουν ως κοινή διαχειρίστρια, εταιρεία που εδρεύει στην Πολιτεία Delaware των Η.Π.Α.

Εξάρθρωση - Εγκληματική οργάνωση - Διακίνηση μεταναστών - Χρήματα - Όπλο - Χάρτες - Κινητά

Προκειμένου η εγκληματική οργάνωση να νομιμοποιεί τα κέρδη της, χρησιμοποιούσε διάφορες τεχνικές, όπως τη μεθοδολογία ξεπλύματος με μικρές καταθέσεις ( smurfing ), την ιδιωτική κατανάλωση (μετρητά στο σπίτι), τη «ρευστότητα» επιχειρήσεων μέσω εταιρειών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην αγορά (σκάφη αναψυχής) και την «νόμιμη» επιχειρηματική δραστηριότητα, μέσω υπεράκτιων εταιρειών.

Η εξακολουθητική εγκληματική δράση της οργάνωσης ταυτοποιήθηκε και διακριβώθηκε πλήρως από το συνδυασμό των δεδομένων, που αναδείχθηκαν κατά την εξέλιξη – πρόοδο της έρευνας.

Εντάλματα σύλληψης για τους δύο Σύρους

Στο πλαίσιο αυτό προέκυψε η διασύνδεση των δύο υπηκόων Συρίας, που αναζητούνται από το 2004, με εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή του 1ου Τακτικού Τμήματος του Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας.

Οι δυο υπήκοοι Συρίας χρησιμοποιούσαν πλωτό μέσο, άλλης εταιρείας, η οποία επίσης διασυνδέεται με τις προαναφερόμενες offshore εταιρείες, μέσω του ιδίου εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου (εταιρείας στο Delaware - Η.Π.Α.) Επιπλέον έχει στην ιδιοκτησία της ελλιμενισμένο στη μαρίνα Αλίμου σκάφος, υπό επωνυμία «STORM UP », το οποίο και κατασχέθηκε.

Εξάρθρωση - Εγκληματική οργάνωση - Διακίνηση μεταναστών - Γιοτ - Σκάφος

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις και οι κατασχέσεις

Στις 1 και 2 Ιουλίου οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν, από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, ευρείας κλίμακας ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις, με σκοπό την σύλληψη των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, την έρευνα των ελεγχόμενων χώρων και μέσων, την κατάσχεση μέσων και προϊόντων της εγκληματικής δράσεως, καθώς και την ολοσχερή αποδόμηση του εγκληματικού δικτύου.

Στις έρευνες για την αναζήτηση σκαφών και ειδικά του προαναφερόμενου « STORM UP », συμμετείχε ενεργά κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Από τις ενεργηθείσες έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην οικία του 52χρονου και της 42χρονης:

 • Το χρηματικό ποσό των εννέα χιλιάδων και πεντακοσίων (9.500) €,
 •  δύο (2) πλαστικά σακουλάκια με είκοσι εννέα (32) χρυσές λίρες Αγγλίας,
 •  ένας (1) ναυτιλιακός χάρτης Italy - south East Coast ,
 •  ένας (1) ναυτιλιακός χάρτης Αιγαίου Πελάγους στο νότιο τμήμα,
 •  ένας (1) ναυτιλιακός χάρτης Western Mediterranean Gibraltar to the Ionian sea,
 •  ένας (1) ναυτιλιακός χάρτης Eastern Mediterranean Sardegna to port said and Black sea,
 •  ένας (1) ναυτιλιακός χάρτης Αιγαίου Πελάγους νότιο τμήμα,
 •  ένας (1) ναυτιλιακός χάρτης άκρα Σουνίου μέχρι Ν.Λέσβου,
 •  πράξη αγοροπωλησίας σκάφους ( Bill of sale )
 •  συμβόλαιο μεταβίβασης εταιρικών μεριδίων,
 •  πιστοποιητικό διαγραφής πλοίου και
 •  συμβόλαιο λύσης εταιρίας περιορισμένης ευθύνης και διάφορα έγγραφα

Σημειώνεται ότι οι κατασχεμένοι ναυτιλιακοί χάρτες έφεραν ιδιόχειρες σημειώσεις στα σημεία κίνησης των παράνομων δρομολογίων (ακτή Τουρκίας, παράλια Πελοποννήσου, Αδριατικό Πέλαγος (Κροατία και Β. Αλβανία), Ιταλικές ακτές).

Στην οικία του 67χρονου συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 •  Το χρηματικό ποσό των πενήντα χιλιάδων (50.000) €,
 •  το χρηματικό ποσό των δέκα χιλιάδων (10.000) δολαρίων Η.Π.Α,
 •  σημαία διαστάσεων περίπου 65 × 1,30 cm Φιλανδίας,     
 •  τραπεζικά έγγραφα,
 •  φύλλο με ιδιόχειρες σημειώσεις,
 •  διάφορα έγγραφα και τραπεζικά εμβάσματα συνολικού ύψους 35.000 ευρώ.
 •  πιστόλι με γεμιστήρα, η οποία περιείχε συνολικά πέντε (5) φυσίγγια,
 •  δέκα (10) φυσίγγια,
 •  απόδειξη τραπεζικής συναλλαγής για το ποσό των πενήντα χιλιάδων (50.000)€
 •  απόδειξη τραπεζικής συναλλαγής για το ποσό των σαράντα χιλιάδων (40.000)€,
 •  απόδειξη τράπεζας για το ποσό των τριών χιλιάδων (3.000) €,
 •  δελτίο ανάληψης από τραπέζης για το ποσό των έντεκα χιλιάδων πεντακοσίων (11.500)€ και συμφωνητικό πώλησης σκάφους

Στην οικία του Αρχιφύλακα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κάρτα SIM και μια ηλεκτρονική συσκευή τύπου POCKET PC .

Σε ενεργηθείσα νομότυπη έρευνα στο υπό επωνυμία « STORM UP» σκάφος, το οποίο ήταν ελλιμενισμένο στη μαρίνα Αλίμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 • Σαράντα (40) διάφορα κέρματα Τουρκίας, και δυο (2) χαρτονομίσματα των πέντε λιρών Τουρκίας,
 •  διαβατήριο Αρχών Συρίας,
 •  συσκευασία που περιέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,
 •  τρεις (3) σημαίες Ολλανδίας,
 •  ναυτιλιακός χάρτης περιοχής Νοτίων Κυκλάδων φέρων χειρόγραφες αποτυπώσεις σημάνσεως θέσης,
 •  τρεις (3) συσκευές κινητών τηλεφώνων,
 •  δύο (2) κάρτες SIM και δύο (2) στελέχη (χρησιμοποιημένων) όμοιων καρτών,

Εξάρθρωση - Εγκληματική οργάνωση - Διακίνηση μεταναστών - Χρήματα - Όπλο - Χάρτες - Κινητά

Οι έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να διακριβωθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας της εγκληματικής οργάνωσης και η τυχόν εμπλοκή των μελών της και σε άλλες υποθέσεις.

Σύλληψη Αστυνομικού Διευθυντή που υπηρετεί στην Κορινθία

Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη για την εμπλοκή του σε άλλη υπόθεση ανώτερος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, που φέρει το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και υπηρετεί στην Κορινθία. Σε βάρος του σχηματίστηκε αυτοτελής ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της υπεξαγωγής εγγράφων, της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου και της παράβασης καθήκοντος.

Ειδικότερα προέκυψε χρηματισμός του με το ποσό των 11.000 ευρώ, από τον 52χρονο, ο οποίος συνελήφθη για την εμπλοκή του στην παραπάνω εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο χρηματισμός σχετίζεται με ετεροειδή, μη συναφή υπόθεση και συγκεκριμένα με την ανάθεση, από τον 52χρονο, στον Αξιωματικό, υπόθεσης ιδιωτικής φύσης, που αφορούσε αναζήτηση και ανεύρεση ατόμου, που όφειλε στον ιδιώτη υψηλό χρηματικό ποσό.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικίες και στο αυτοκίνητο του Αξιωματικού βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός εγγράφων (πρωτότυπα ή αντίγραφα), που αφορούσαν κυρίως σε υποβλητικές αναφορές, ενημερωτικά δελτία και σημειώματα, σηματικές αναφορές, αντίγραφα δικογραφιών καθώς και άλλα υπηρεσιακά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει κινηθεί η διαδικασία για την επιβολή των ανάλογων πειθαρχικών κυρώσεων σε βάρος των δύο αστυνομικών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Μέγκαν Μαρκλ απαντά στις φήμες για συμμετοχή της σε ριάλιτι 23:59ΛΟΑΤΚΙ: Queer μουσείο για λίγες μέρες…. στην Αγία Πετρούπολη23:47Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα στο Εθνικό Θέατρο (εικόνες)23:35Ρέθυμνο: έβαφε το σπίτι και πέθανε23:22Ανδρουλάκης από Ρέθυμνο: Δεν αξίζουν στον ελληνικό λαό Μητσοτάκης και Τσίπρας23:08Μουντιάλ 2022: η Αγγλία επικράτησε εύκολα κόντρα στη Σενεγάλη22:54Ισχυρός σεισμός στα νησιά Σαμόα22:40Ελληνοτουρκικά: δεκάδες παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά22:25Missing Alert: Πού βρέθηκε η 13χρονη αγνοούμενη22:11Κλιματική Κρίση - Έρευνα: Πάνω από 20000 θάνατοι λόγω... καύσωνα στη Δυτική Ευρώπη21:57Αστυνομικός εντοπίστηκε νεκρός σε χωράφι 21:43ΠΑΟΚ: “περίπατος” κόντρα στην Καρδίτσα21:30Δίπλωμα οδήγησης: Πήγε να δώσει εξετάσεις με... ακουστικό στο αυτί! 21:18ΕΑΔ: Φαρμακείο “πουλούσε” ληγμένα φάρμακα21:03Εύβοια: νεκρός ποδηλάτης μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο20:50Οι “Παγιδευμένοι” επιστρέφουν - Δείτε το teaser 20:37Πάτρα: στο νοσοκομείο διασωληνωμένος 15χρονος μετά από τροχαίο20:23Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε την ήττα από την Πάφο20:10Ενέργεια - ΕΕ: είμαστε ασφαλείς για τον χειμώνα19:56Τσαντάκιας - Ηλιούπολη: βίντεο - ντοκουμέντο από τη φονική επίθεση σε ηλικιωμένη19:42
00:02:36Θεσσαλονίκη: πήγαν να κλέψουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του22-03-2019 07:54 
00:02:12 
Νέες πληροφορίες για την έκρηξη στο Ρωσικό προξενείο22-03-2019 09:27
00:02:05 
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη, μετά την αθώωση της για την μεταφορά ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ20-03-2019 20:46
00:05:21 
Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο20-03-2019 20:05
00:04:59 
Κύμα αντιδράσεων από τις μαρτυρίες για την Αφή του Αγίου Φωτός20-03-2019 21:48
00:05:18 
Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία20-03-2019 20:47
00:03:34 
Μάνδρα: ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για την πολύνεκρη τραγωδία19-03-2019 19:55
00:02:09 
Αιχμές κατά των Ιεραρχών, αλλά και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος19-03-2019 20:46
00:02:30 
Ασύλληπτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο19-03-2019 19:57
00:01:33 
Η αντίδραση των κατοίκων της Μάνδρας μετά τις διώξεις που ανακοινώθηκαν19-03-2019 19:56
00:02:37 
Έναν Γολγοθά χωρίς τέλος ανεβαίνει η Βαρβάρα Φύτρου19-03-2019 19:56
00:01:53 
Κύκλωμα αδειών παραμονής είχαν στήσει επιτήδειοι, παριστάνοντας τα ζευγάρια19-03-2019 20:44
00:00:50 
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της μητέρας και του παιδιού της στον Νέο Κόσμο19-03-2019 20:51
00:01:49 
Πυρά και από τους εισαγγελείς, δέχεται ο νέος Ποινικός Κώδικας19-03-2019 20:45
00:00:46 
Δεκάδες κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε αυτοκίνητο19-03-2019 20:44
00:01:48 
Εξπέρ στην παραβίαση κλειδαριών ήταν τα μέλη της μαφίας των Γεωργιανών19-03-2019 20:44
00:02:03 
Έναν και μοναδικό μαθητή, έχει το νησάκι των Αρκιών19-03-2019 20:47
00:01:20 
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τα διπλώματα «μαϊμού»19-03-2019 20:15
00:01:08 
Σοκ με τον 8χρονο που βρέθηκε κλειδωμένος στην τουαλέτα του σπιτιού του19-03-2019 20:14
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο