LATEST NEWS
 
Καιρός /Πρόγνωση καιρούΔημοσίευση: 16 Αυγούστου 2018 07:00

Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη

Συνεχίζεται και την Πέμπτη η κακοκαιρία, με χαρακτηριστικά τις τοπικές βροχές και τις μεσημεριανές και απογευματινές καταιγίδες. Ποιες περιοχές επηρεάζονται.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, ισχυρές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιέρια), μέχρι το απόγευμα πιθανώς στο βόρειο Ιόνιο και το μεσημέρι - απόγευμα πιθανώς στη δυτική και την κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία και τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, αναμένονται για την Πέμπτη. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι - απόγευμα με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές κυρίως στα δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη δυτική και την κεντρική (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιέρια), όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά διαστήματα έντονα, κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα. Στη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι - απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στην Ήπειρο κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα, πιθανώς στο βόρειο Ιόνιο μέχρι το απόγευμα και πιθανώς και στις υπόλοιπες περιοχές το μεσημέρι - απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο, όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα το μεσημέρι - απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην Κρήτη αναμένονται παροδικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ κακοκαιρία
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο