LATEST NEWS
 
Καιρός /Πρόγνωση καιρούΔημοσίευση: 24 Μαΐου 2018 06:13

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Μπορεί να είμαστε στην «καρδιά» της Άνοιξης, ωστόσο η ομπρέλα είναι απαραίτητο αξεσουάρ.

Την Πέμπτη στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με εξασθένηση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 15 ως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Θα πνέουν άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5  και βαθμιαία στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5  και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 16 ως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, κυρίως στην Κρήτη. Θα πνέουν άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 ως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για 25/05/2018

Την Παρασκευή αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο