LATEST NEWS
 
Καιρός /Πρόγνωση καιρούΔημοσίευση: 28 Απριλίου 2018 07:00

Καλοκαιρινό το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απρίλη

Υψηλές θερμοκρασίες, ασθενείς άνεμοι και μυρωδιά καλοκαιριού τις τελευταίες μέρες του Απρίλη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο. Τοπικοί όμβροι αναμένονται τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα σποραδικών όμβρων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια βορειοανατολικοί τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στις Κυκλάδες τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Από το απόγευμα αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ Ζέστη
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα…με το δεξί21:57Εξάρθρωση σπείρας που έκανε ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία - Τεράστια η λεία τους21:44Εθνική Ελλάδος: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνούς παίκτη21:30Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην Ιερουσαλήμ21:17Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα υπέβαλε το 4ο αίτημα για πληρωμή21:03Τροχαίο: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια και τις έφαγε… αστυνομικός20:49Κασσελάκης: Η δεξιά καπηλεύεται πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια (βίντεο)20:35Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουση20:22Μέση Ανατολή: Επίθεση της Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ - Τραυματίες στρατιώτες (βίντεο)20:09Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη19:55“Our Ocean Conference” – Γεραπετρίτης: Τα παρόντα κράτη δεσμεύτηκαν για μέτρα κόστους 11,5 δις δολαρίων, υπέρ της θάλασσας (εικόνες)19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο