LATEST NEWS
 
Καιρός /Πρόγνωση καιρούΔημοσίευση: 20 Φεβρουαρίου 2018 06:00

Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και χιόνια σε όλη τη χώρα

Για έντονα φαινόμενα προειδοποιεί η ΕΜΥ. Αναλυτικά η πρόγνωση ανά περιοχή.

Την Τρίτη αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, κατά διαστήματα στο Ιόνιο, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και πιθανόν στη δυτική Στερεά, την Ήπειρο και την Κρήτη (κυρίως δυτική και νότια), βαθμιαία στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στις Κυκλάδες και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στην κεντρική Στερεά και τη Θεσσαλία. Χιόνια στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Κεντρικής Στερεάς.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα και μικρή πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται  νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 54 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι  άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 11 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται  νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα κατά διαστήματα στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανόν στη δυτική Στερεά και την Ήπειρο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη νότια Πελοπόννησο και από το βράδυ στην κεντρική Στερεά και τη Θεσσαλία, όπου είναι πιθανόν τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους έντονα. Χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 14 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι  3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στα Δωδεκάνησα και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για 21/02/2018

Την Τετάρτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, τη δυτική και νότια Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, από το μεσημέρι στα νησιά του βόρειου Αιγαίου και πιθανώς στις Κυκλάδες, την κεντρική Μακεδονία και από το μεσημέρι στη Θράκη και την ανατολική Μακεδονία. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και νωρίς το πρωί και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη  μεταβολή.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο