LATEST NEWS
 
Καιρός /Πρόγνωση καιρούΔημοσίευση: 19 Φεβρουαρίου 2018 07:14

Καθαρά Δευτέρα με βροχές

Με βροχές κατά τόπους έντονες το πέταγμα του χαρταετού. Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα. Σε πτώση η θερμοκρασία.

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες αναμένονται την Καθαρά Δευτέρα. Τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Από το βράδυ τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια αναμένονται στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Στην Αττική αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται  νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Λίγα χιόνια αναμένονται στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι  άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται  νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται  νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στα βόρεια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται στη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το βράδυ στα βόρεια βόρειοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για την Τρίτη

Την Τρίτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κικίλιας - Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:4421η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο