LATEST NEWS
 
Καιρός /Πρόγνωση καιρούΔημοσίευση: 15 Ιανουαρίου 2018 06:02

Συνεχίζονται οι καταιγίδες και τα χιόνια

Επιμένει η κακοκαιρία, με τα φαινόμενα να πλήττουν σχεδόν ολόκληρη τη χώρα. Σε ποιες περιοχές θα είναι πιο έντονα...

Νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά αναμένονται για σήμερα, ενώ, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια αναμένονται τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης. Πρόσκαιρα θα χιονίσει και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Στο Αιγαίο λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Τοπικά θα σημειωθεί παγετός το πρωί στα βόρεια.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν. Πιθανότητα βροχών το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία θα γίνουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο .Χιονιά θα υπάρξουν στα ορεινά - ημιορεινά και πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και πρόσκαιρα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 7 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά και αρχικά και σε ημιορεινές της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται  νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην κεντρική Στερεά, την κεντρική Πελοπόννησο και τη δυτική Θεσσαλία και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία θα γίνουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Πιθανότητα βροχών το βράδυ στις δυτικές Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα βόρεια 3 με 5 μποφόρ και στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Το βράδυ θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Τρίτη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα νότια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα δυτικά ορεινά. Τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται στα βορειοανατολικά τοπικές βροχές και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5, στα νότια και βαθμιαία στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο