LATEST NEWS
 
Καιρός /Πρόγνωση καιρούΔημοσίευση: 19 Νοεμβρίου 2017 07:00

Ισχυρές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Την Κυριακή σε όλη τη χώρα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ε την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι 3 με 5 μποφόρ και σταδιακά δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες πιθανόν στα ανατολικά κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια τη νύχτα στα ορεινά. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν μέχρι το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και σταδιακά δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά διαστήματα ισχυρές στην Κρήτη. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για 20/11/2017

Την Δευτέρα στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά (κυρίως πάνω από τα 700 μέτρα) της Ηπείρου, της Μακεδονίας  και της Θράκης. Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι και από τα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6  και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο