LATEST NEWS
 
Καιρός /Πρόγνωση καιρούΔημοσίευση: 23 Οκτωβρίου 2017 06:16

Με κακοκαιρία ξεκινά η εβδομάδα

Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού με ισχυρές βροχές, πτώση της θερμοκρασίας, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Την Δευτέρα αναμένεται μεταβολή του καιρού από νωρίς το πρωί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις  που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στην Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθεί τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες από μεσημέρι τοπικά ισχυρές. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές ή καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος. Συγκεκριμένα αρχικά στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές ή καταιγίδες στην κεντρική Στερεά, την Θεσσαλία και την Πελοπόννησο. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3  με 4 και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το βράδυ δυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες, οι οποίες πιθανόν στην Κρήτη και στις ανατολικές Κυκλάδες θα είναι ισχυρές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, οι οποίες από το απόγευμα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και από τη νύχτα στα Δωδεκάνησα θα είναι ισχυρές.  Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για 24/10/2017

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, πιθανόν στην αρχή της ημέρας στην Κρήτη και την ανατολική Μακεδονία και από το βράδυ πάλι στην ανατολική και κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική) και πιθανόν τη νύχτα στις Σποράδες, θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο