LATEST NEWS
 
Καιρός /Πρόγνωση καιρούΔημοσίευση: 18 Ιουλίου 2017 21:53

Γενικά αίθριος καιρός την Τετάρτη με τοπικές νεφώσεις

Άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά το απόγευμα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα σποραδικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη θα φθάσει τους 31 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται αίθριος σε γενικές γραμμές. Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, αναμένονται στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για 20/07/2017

Γενικά αίθριος θα διατηρηθεί ο καιρός την Πέμπτη. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή άνοδο.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο