LATEST NEWS
 
Καιρός /Πρόγνωση καιρούΔημοσίευση: 21 Ιανουαρίου 2017 15:41

Βελτιωμένος την Κυριακή ο καιρός

Από ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις θα χαρακτηριστεί το καιρικό σκηνικό της Κυριακής. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Από λίγες νεφώσεις, οι οποίες τοπικά θα είναι αυξημένες, θα χαρακτηριστεί το σκηνικό του καιρού της Κυριακής. Παγετός αναμένεται κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα χαρακτηριστεί από λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα δυτικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αρχικά θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν  νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για 23/01/2017

Τη Δευτέρα ο καιρός θα χαρακτηριστεί από λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά. Από το μεσημέρι και από τα νοτιοδυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές στην Πελοπόννησο και το νότιο Ιόνιο. Από το απόγευμα σταδιακά οι βροχές θα επεκταθούν στο βόρειο Ιόνιο, τη Στερεά και τη δυτική Κρήτη και το βράδυ στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις δυτικές Κυκλάδες.

Καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα κυρίως στις νότιες περιοχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά. Από αργά το βράδυ και από τα νοτιοδυτικά τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο βαθμιαία 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ Νεφώσεις
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο