Ανατροπή και φέτος στην κορυφή της λίστας για την παραγωγή παγωτού.
Γράφει η Όλγα Τσιότσιου, Κλινική Διαιτολόγος, Τμήμα Κλινικής Διαιτολογίας ΥΓΕΙΑ.
Ο σεφ της εκπομπής ”Το Πρωινό” μας δείχνει πως με ελάχιστα υλικά μπορούμε να ετοιμάσουμε “μαλακό παγωτό”, καθώς και πολλές παραλλαγές του.
Σκότωσε τον φίλο της με ψαλίδι γιατί την είπε χοντρή όταν εκείνη θέλησε να φάει παγωτό...
Η αντίδραση όσων πήραν το παγωτό με την πρωτότυπη γεύση για να το δοκιμάσουν.
Ο pastry chef της εκπομπής "Το Πρωινό" μας δροσίζει με μια αγαπημένη γεύση για μικρούς και μεγάλους.
Αρχιτέκτονες και σχεδιαστές ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να προσέλθουν με ιδέες για τρισδιάστατο παγωτό.
«Βανίλια του Ναύτη»… ένα «πάντρεμα» της παράδοσης με την σύγχρονη ζαχαροπλαστική!