«Το ζήτημα, σε αυτήν την περίπτωση, είναι να σπάσει η σιωπή», τόνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης. Τι είπε σχετικά με τον νόμο για τη συνεπιμέλεια.
Τι είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική έρευνα σχετικά με τις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια.
Ανοίγουν οι γραμματείες δικαστηρίων και εισαγγελιών. Ποιες δίκες επιτρέπονται. Αναλυτικά η Κοινή Υπουργική Απόφαση.
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιο για θέματα απλούστευσης διαδικασιών, είχε ο Υπουργός Δικαιοσύνης.
Στην ανάγκη εμπέδωσης μιας κουλτούρας που δεν θα ευνοεί την ατιμωρησία όσων κάνουν επεισόδια, αναφέρθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης.
Πώς σχολίασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης την κόντρα μεταξύ αστυνομικών και εισαγγελέων για την επιχείρηση εκκένωσης των καταλήψεων στο Κουκάκι.
«Στόχος είναι να εισάγουμε μια διαφορετική νομική κουλτούρα: αυτή της φιλικής και εξωδικαστικής επίλυσης των διαφορών», τόνισε ο Υπ. Δικαιοσύνης.
Αφορά την απελευθέρωση περιουσιακών στοιχείων που δεσμεύτηκαν στα πλαίσια της καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.