LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /Social mediaΔημοσίευση: 20 Φεβρουαρίου 2019 18:52

Palo: Γενέθλια και εγκαίνια των γραφείων στο Μοναστηράκι (εικόνες)

H εταιρεία γιόρτασε τα 10 χρόνια της, με τα εγκαίνια των νέων γραφείων της, στο κέντρο της Αθήνας.

Palo - Εγκαίνια - Σύνταγμα

Η Palo, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτοματοποιημένης ειδησεογραφίας και των Social Media Analytics, γιόρτασε, το απόγευμα της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου, τα επίσημα εγκαίνια των νέων γραφείων της στην καρδιά της Αθήνας: πλήθος συνεργατών και πελατών τίμησαν την εταιρία, δίνοντας το δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση και όντας δίπλα της στο νέο ξεκίνημά της.

Ο CEO και ιδρυτής της Palo, Παναγιώτης Τσαντίλας, καθώς και όλη η ομάδα, καλωσόρισαν στον χώρο τους συνεργάτες, πελάτες και φίλους της εταιρίας και τα εγκαίνια εξελίχθηκαν σε μια βραδιά διασκέδασης και εποικοδομητικών συζητήσεων μεταξύ των παρευρισκομένων για την «επόμενη μέρα», σε κάθε επίπεδο.

Η εταιρία απέκτησε πλέον και επίσημα την έδρα της σε μία από τις πιο ζωντανές γειτονιές του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Τα γραφεία της Paloservices βρίσκονται στην οδό Χαβρίου 9, στο Μοναστηράκι, προσφέροντας εύκολα πρόσβαση σε όποιον επιθυμεί να την επισκεφτεί. Σε έναν χώρο με minimal αισθητική, όπου δεσπόζει το γκρι χρώμα, με λεπτομέρειες πράσινου, μωβ και μπλε, εμπνευσμένες από τα χαρακτηριστικά χρώματα της Palo, στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας, με 18 θέσεις εργασίας.

Palo - Εγκαίνια - Σύνταγμα

Η σχεδίαση και υλοποίηση των επαγγελματικών χώρων της εταιρείας πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους μήνες, με σκοπό την αναβάθμιση της εργασιακής εμπειρίας των εργαζομένων της.

Με αίσθημα εταιρικής υπευθυνότητας, η Palo  αποφάσισε να χρησιμοποιήσει οικολογικά υλικά και μηχανισμούς εξοικονόμησης ενέργειας στα γραφεία της.

Έχοντας ολοκληρώσει μια 10ετή πορεία στον χώρο της καινοτομίας και της τεχνολογίας, η Paloservices συνεχίζει να επενδύει στις πλέον προηγμένες τεχνολογίες για την ανάλυση δεδομένων μεγάλου όγκου και την εξαγωγή πολύτιμης επιχειρηματικής γνώσης.

Palo - Εγκαίνια - Σύνταγμα

Palo - Εγκαίνια - Σύνταγμα

Σε συνεργασία με κορυφαία ελληνικά Πανεπιστήμια, η εταιρία αναπτύσσει μοντέλα machine & deep learning για την ανάλυση δεδομένων, καθώς και για τη θεματική ανάλυση περιεχομένου με αυτόματο τρόπο.

Τα εγκαίνια των γραφείων στο κέντρο της Αθήνας σηματοδοτούν ορόσημο για την πορεία της εταιρείας, για την οποία ξεκινά  μια νέα εποχή. Θέτοντας υψηλότερους στόχους και με όραμα να προσφέρει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες περιεχομένου σε καταναλωτές και brands, η Palo προχωρά δυναμικά και με καινοτόμο τρόπο στον τομέα της τεχνολογίας και της έρευνας.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ PaloPaloservices
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο