LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /ΓενικάΔημοσίευση: 12 Ιουλίου 2018 00:05

Η 17χρονη που εκπαιδεύεται για να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα ταξιδέψει στον Άρη

Η Αλίσια Κάρσον εκπαιδεύεται ήδη από τη NASA, χωρίς όμως να παραμελεί το σχολείο της. Τι λέει για τα όνειρα της και το μήνυμα που στέλνει στους συνομήλικους της.

17χρονη - Αλίσα Κάρσον - NASA - Άρης - αστροναύτης

Η 17χρονη Αλίσια Κάρσον, ζει και αναπνέει… για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της, να ταξιδέψει στο διάστημα και μάλιστα να είναι ίσως ο πρώτος άνθρωπος που θα πατήσει το πόδι του στον πλανήτη Άρη, έχοντας στόχο να συμμετάσχει στην αποστολή του 2033.

Είναι η πρώτη που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα NASA Passport, πηγαίνοντας στα 14 κέντρα επισκεπτών, ενώ είναι το νεαρότερο άτομο που θα γίνει δεκτό και θα αποφοιτήσει από την ακαδημία από το Advanced Possum, παίρνοντας και επίσημα την πιστοποίηση για να ταξιδέψει στο διάστημα.

Η Αλίσα μελετά, παράλληλα, όλα τα μαθήματα του σχολείου της σε τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, κινεζικά, γαλλικά και ισπανικά).

«Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ο χρόνος και να τα κάνεις όλα σε τόσο νεαρή ηλικία, ενώ παράλληλα πας σχολείο. Η συνέχιση της εκπαίδευσής μου θα φέρει και άλλες δυσκολίες σε μένα, αλλά τα έχω καταφέρει καλά μέχρι τώρα», αναφέρει στο Bored Panda.

Η 17χρονη θέλει να ενθαρρύνει και τους άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. «Πάντα να ακολουθείτε τα όνειρά σας και μην αφήνετε κανένα να σας τα στερήσει», λέει.

Ερωτηθείσα ποιοι αποτελούν έμπνευση για εκείνη απαντά, «όλοι οι αστροναύτες, ειδικά οι γυναίκες που έφτιαξαν τον δρόμο που θέλω να ακολουθήσω».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο