LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /ΑνακαλύψειςΔημοσίευση: 29 Δεκεμβρίου 2017 00:02

Απόκοσμα πλάσματα που ζουν στο βυθό ανακάλυψε η ΝΟΑΑ (βίντεο)

Εντυπωσιακό βίντεο μας «συστήνει» τα εντυπωσιακά όσο και τρομακτικά στην όψη όντα-μεταξύ των οποίων και το θαλάσσιο αγγούρι.

Εξωτικά πλάσματα του βυθού - κόλπος Μεξικού

Εξερευνητική αποστολή της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ ανακάλυψε απόκοσμα και μυστηριώδη πλάσματα στον Κόλπο του Μεξικού.

Η αποστολή Okeanos κατέγραψε διάφορα άγνωστα μέχρι σήμερα είδη ορισμένα από τα οποία θυμίζουν όντα βγαλμένα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε μια αποικία ενός είδους σκουληκιών ροζ χρώματος που ανήκουν σε μια οικογένεια σκουληκιών που ζει σε παγωμένα περιβάλλοντα. Εντοπίστηκε ένα ιριδίζον είδος καλαμαριού, νέα είδη καβουριών και νέα είδη θαλάσσιων αραχνών.

Το πιο εντυπωσιακό εύρημα ήταν ένα άγνωστο είδος ολοθούριου, ένα ον που εμείς ονομάζουμε θαλάσσιο αγγούρι. Το είδος αυτό ονομάστηκε Enypniastes eximia αλλά οι ερευνητές προσπαθώντας να αποδώσουν με κάποιο τρόπο την περίεργη όσο και αποκρουστική του όψη το ονόμασαν «ακέφαλο κοτόπουλο τέρας».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο