LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /ΓενικάΔημοσίευση: 06 Ιουλίου 2017 18:27

Στην Ξάνθη το φετινό ΣΦΗΜΜΥ (βίντεο)

Θεσμός έχει γίνει το ετήσιο συνέδριο των φοιτητών ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών, που ξεκίνησε το 2007 στην Αθήνα.

ΣΦΗΜΜΥ 10 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Το Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) ξεκίνησε το 2007 στην Αθήνα.

Φέρνει πιο κοντά τους μελλοντικούς μηχανικούς όλης της χώρας που φοιτούν στους τομείς των Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας, των Συστημάτων Ελέγχου, της Ηλεκτρονικής και των Υπολογιστών, των Τηλεπικοινωνιών και της Τεχνολογίας της Πληροφορίας.

Το ΣΦΗΜΜΥ διοργανώνεται με την συνεργασία φοιτητών από όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδας όπου υπάρχουν πολυτεχνικές σχολές και τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και συναφών αντικειμένων, ενώ πάνω από 1500 φοιτητές από όλη την Ελλάδα επισκέπτονται κάθε χρόνο τον τόπο όπου διεξάγεται το Συνέδριο.

Φέτος θα φιλοξενηθεί στην “Πόλη με τα χίλια χρώματα” όπως χαρακτηρίζουν την όμορφη Ξάνθη. Ένα σταυροδρόμι μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, ένα μέρος όπου Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι συνυπάρχουν αρμονικά. Μετά από μια πενταετία, επιστρέφει εκεί το ΣΦΗΜΜΥ για να γιορτάσει τα 10 χρόνια του.

ΣΦΗΜΜΥ 10 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Για τη συνεχή εξέλιξη του μεγαλύτερου θεσμού της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το ΣΦΗΜΜΥ 10 καινοτομεί πραγματοποιώντας κάλεσμα σε χώρες του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, στοχεύει σε φοιτητές που σπουδάζουν σε αντίστοιχα τμήματα του εξωτερικού με βασικό άξονα την Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Σκόπια, Τουρκία και Αγγλία όπου υπάρχουν ήδη δίαυλοι επικοινωνίας από φοιτητικά παραρτήματα που το στηρίζουν!

Οι υποβολές αιτήσεων για την παρουσίαση της δουλειάς σας στο συνέδριο άνοιξαν την Δευτέρα 26 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.sfhmmy.gr

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΞάνθηΣΦΗΜΜΥ
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κικίλιας - Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:4421η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο