LATEST NEWS
 
Τεχνολογία /ΓενικάΔημοσίευση: 30 Μαρτίου 2017 23:17

Η “τεχνητή νοημοσύνη” του PaloPro στο Artificial Intelligence Conference

H πλατφόρμα PaloPro έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται και να αναλύει αφενός σε πραγματικό χρόνο αλλά και με μεγάλη ακρίβεια όλα τα δεδομένα που δημιουργούνται στα social media.

τεχνητή νοημοσύνη - PaloPro - Artificial Intelligence Conference

Η Paloservices, πρωτοπόρος στη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, γλωσσολογικής τεχνολογίας και μηχανικής μάθησης, παρουσίασε την τεχνολογία που έχει αναπτύξει στην ανάλυση των αναφορών στο πρώτο Artificial Intelligence Conference στην Αθήνα, με συμμετέχοντες ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες του ΑΙ απο όλο τον κόσμο.

Η παρουσίαση του μέντωρα της Ηρακλή Βαρλάμη, επίκουρου καθηγητή στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, με θέμα "Palo Pro: A platform for knowledge extraction with Named Entity Recognition and Sentiment Analysis in social media data" συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον με πολλαπλές ερωτήσεις αλλά και σχόλια. Η πλατφόρμα palo Pro, με τις εξελιγμένες Τεχνολογίες Artificial Intelligence και Machine Learning, έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται και να αναλύει αφενός σε πραγματικό χρόνο αλλά και με μεγάλη ακρίβεια όλα τα δεδομένα που δημιουργούνται στα social media. Με την τεχνητή νοημοσύνη το palo Pro μπορεί να εξάγει οντότητες μέσα απο τα κείμενα και τις αναφορές καθώς επίσης και να αναλύει τα συναισθήματα που δημιουργούνται σε όλα τα social media για εταιρίες, προϊόντα αλλά και πρόσωπα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο CEO της εταιρείας Παναγιώτης Τσαντίλας “Η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και η μηχανική μάθηση που έχει αναπτύξει το ερευνητικό προσωπικό της εταιρείας μας σε συνεργασία με το ΟΠΑ, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Πατρών, έρχεται να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων για υπηρεσίες έρευνας αλλά και analytics στο αχανές τοπίο των social media σε παγκόσμιο επίπεδο για όλες τις γλώσσες”.

τεχνητή νοημοσύνη - PaloPro - Artificial Intelligence Conference

τεχνητή νοημοσύνη - PaloPro - Artificial Intelligence Conference

τεχνητή νοημοσύνη - PaloPro - Artificial Intelligence Conference

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του paloPro.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νέα Ζηλανδία: Κόκκινες αστραπές κόβουν την ανάσα (βίντεο)23:59Ο πρόεδρος Τραμπ συζήτησε την κατάσταση στη Γάζα με τον εμίρη του Κατάρ23:47Καρδίτσα – Κολοσσός Ρόδου: Ο Τζέφερσον μίλησε… στο τελευταίο δευτερόλεπτο23:33Τραγωδία στο Πήλιο – Κυνηγός έχασε τη ζωή του μετά από πτώση σε βραχώδη πλαγιά23:20ΟΦΗ – Ατρόμητος: Πέταξε ψηλά… το Περιστέρι23:06Τραμπ: Δεν θα χάνει τον καιρό του με τον Πούτιν22:53Πανσερραϊκός – ΑΕΛ: “Παρθενική” νίκη για τη Λάρισα22:39Ωρωπός: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε κομμωτήριο και χτύπησαν με ρόπαλα και σφυρί τον ιδιοκτήτη22:26Πανιώνιος – Άρης: Έσπασαν… το ρόδι οι φιλοξενούμενοι22:12Σφραγίστηκε το μπαρ στο Γκάζι (βίντεο)21:59Ηρακλής – ΑΕΚ: Εύκολη νίκη για την “Ένωση”21:45Κυρανάκης για το sms του Υπουργείου Μεταφορών: Δεν έγινε παραβίαση προσωπικών δεδομένων21:32ΠΑΟΚ – Περιστέρι: Εμφατική νίκη ο “Δικέφαλος”21:18Μητσοτάκης για Διονύση Σαββόπουλο: Η κληρονομιά του αποτελεί κομμάτι της συλλογικής μας μνήμης21:05Κηφισιά – Παναιτωλικός: Μοιρασιά σε μια αναμέτρηση με δραματικό φινάλε20:51Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά με θύμα 29χρονο οδηγό μηχανής20:38Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Ο Τραμπ είναι ο μόνος ηγέτης που μπορεί να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία20:24Γιώργος Παπαβασιλείου: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη20:10ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών μέχρι το τέλος Οκτωβρίου19:55Τι καιρό θα κάνει τη Κυριακή19:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο