LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /ΓενικάΔημοσίευση: 04 Ιανουαρίου 2017 14:27

Υποτροφίες Βιομηχανικής Έρευνας από το “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος” και τον “Δημόκριτο”

Μία πρωτοβουλία του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.  «Δημόκριτος», με την γενναιόδωρη υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για την προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα.

Υποτροφίες - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Δημόκριτος

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος»  με την υποστήριξη του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος» εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον θεσμό των Υποτροφιών Βιομηχανικής Έρευνας για Υποψήφιους Διδάκτορες, Μεταδιδάκτορες και Συνεργαζόμενους “Adjunct” Ερευνητές, με την προκήρυξη εξήντα οκτώ Υποτροφιών διάρκειας τριών ή τεσσάρων ετών.

Με την προκήρυξη αυτή ο Δημόκριτος προσκαλεί ταλαντούχους νέους ερευνητές που ενδιαφέρονται για εφαρμοσμένη έρευνα βιομηχανικού προσανατολισμού, να υποβάλουν προτάσεις σε συνεργασία με Ερευνητές του Κέντρου, σε τομείς και εξειδικευμένα θέματα που ενδιαφέρουν τις Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Ελληνικό χώρο.

Επιδιώκεται η άμεση τόνωση των δραστηριοτήτων έρευνας και ανάπτυξης στον ιδιωτικό τομέα, η στενή επαφή και αλληλεπίδραση των νέων επιστημόνων με δομές και προβλήματα της βιομηχανίας, με πολλαπλά οφέλη για την μετέπειτα σταδιοδρομία τους και εν τέλει η ενίσχυση της καινοτομίας στη Χώρα με όλες τις θετικές επιπτώσεις για την οικονομία και την κοινωνία.

Η πρωτοτυπία και η επιστημονική αριστεία των προτεινόμενων έργων και η ουσιαστική συμβολή τους στην ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών σχεδίων των συνεργαζόμενων εταιρειών θα αποτελέσουν τα βασικά κριτήρια επιλογής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν με καταληκτική ημερομηνία την 28η Φεβρουαρίου 2017 τις αιτήσεις τους,  σε κάθε μια από τις τρεις κατηγορίες υποτροφιών  ακολουθώντας τον Οδηγό υποβολής των προτάσεων και τα συνοδευτικά έγγραφα, σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Κεντρικού Πρωτοκόλλου του ΕΚΕΦΕ «Δ»: dd.protokol@admin.demokritos.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω και για τις δραστηριότητες των Ινστιτούτων του ΕΚΕΦΕ «Δ»  θα βρείτε στο  link :   (http://www.demokritos.gr/Contents.aspx?lang=gr&CatId=1936).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη επικοινωνίας κα Σοφία Μαγκιά email: smagki@central.demokritos.gr  τηλ. 2106503022

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο