LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /ΓενικάΔημοσίευση: 01 Σεπτεμβρίου 2016 13:34

Google In Apps: Αναζήτηση από το Google Search στις εφαρμογές των Android

Η Google ανακοίνωσε επίσημα την λειτουργία αναζήτησης του In Apps για τις συσκευές Android. Από ποιες εφαρμογές υποστηρίζεται μέχρι στιγμής.

Google - Αναζήτηση

Την χρήσιμη λειτουργία αναζήτησης In Apps για τις συσκευές Android ανακοίνωσε επίσημα η Google. Η συγκεκριμένα λειτουργία δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να πραγματοποιεί αναζητήσεις από το Google Search (online και offline) για περιεχόμενο που βρίσκεται μέσα στις εφαρμογές της συσκευής του.


Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος χρήστης να βρει το εστιατόριο στο οποίο έχει ραντεβού με κάποιον φίλο του βρίσκοντας το συγκεκριμένο μήνυμα στο Facebook Messenger ή το WhatsApp ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία messaging χρησιμοποιεί. Άλλο παράδειγμα είναι να μπορεί κάποιος να βρει απευθείας κάποιο τραγούδι για να παίξει στο Spotify ή στο YouTube.

Η λειτουργία αναζήτησης In Apps υποστηρίζεται για την ώρα από τις εφαρμογές Gmail, Spotify και YouTube, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα προστεθούν τα Facebook Messenger, LinkedIn, Evernote, Glide, Todoist και Google Keep.

Τέλος, το LG V20 κατακτά ακόμα μία πρωτιά, αφού θα είναι το πρώτο smartphone με ξεχωριστή συντόμευση για πρόσβαση στη λειτουργία In Apps.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες προστασίας των πολιτών από το Υπουργείο Υγείας14:42Φωκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε μηχανή - Νεκρός ο αναβάτης14:28“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: εκδίκηση και συγκρούσεις στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)14:14Σάμος: Προφυλακιστέα η 49χρονη πατροκτόνος14:00Σύνταγμα: Βίντεο από τα επεισόδια στην διαδήλωση ενάντια στον πόλεμο στη Γάζα13:47“Ναυάγιο” – Ζάκυνθος: Κλειστή η διάσημη παραλία και το 202413:33Πιερρακάκης - Πάπας: Συνάντηση στο Βατικανό (εικόνες)13:20Μητσοτάκης για Μονή της Χώρας: Παντελώς αχρείαστη η μετατροπή της σε τζαμί (εικόνες)13:08Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο Αιγαίο12:55Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η Εισαγγελία12:42Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη για την εξέλιξη της υγείας του (βίντεο)12:28“Ο Πρώτος από εμάς”: Χωρισμοί και ανατροπές στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η νέα Σελήνη, τα απρόβλεπτα γεγονότα και οι προβλέψεις της Τετάρτης (βίντεο)12:02Πύργος: Χτύπησε την έγκυο πρώην σύζυγό του11:49Κωνσταντινούπολη: Boeing προσγειώθηκε με την “κοιλιά” αφού δεν άνοιξαν οι τροχοί (εικόνες)11:35Γάζα - Φοιτητές: Εξαπλώνεται στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια το κύμα αντιπολεμικών κινητοποιήσεων11:21Γαλλία: Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει στη Μασσαλία (βίντεο)11:07Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” με 80 κιλά κάνναβης (εικόνες)10:54Τρίκαλα: Έπαθε ανακοπή και καρφώθηκε σε κολώνα10:41Κορονοϊός: Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο10:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο