LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /Γενικά /

ThinkDigital Group

Δημοσίευση: 22 Ιουνίου 2016 15:23

Απόλυτα επιτυχημένο το ICEEfest 2016

Mε 3.350 σύνεδρους, 137 ομιλητές και περισσότερες από 60 ώρες ομιλιών ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο συνέδριο Digital Marketing στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

ICEEfest - φεστιβάλ - Digital Marketing

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, του ICEEfest, του μεγαλύτερου digital marketing συνεδρίου στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Περισσότεροι από 3.350 σύνεδροι και 137 ομιλητές σε 6 παράλληλες σκηνές παρέθεσαν τις δικές τους απόψεις, ανέλυσαν τις τελευταίες τάσεις και συζήτησαν όλα τα θέματα που απασχολούν την online αγορά.  

Ψηφιακό περιεχόμενο, Εικονική και Διευρυμένη Πραγματικότητα, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, τεχνολογικές εξελίξεις, Performance Marketing ήταν μεταξύ άλλων οι βασικοί άξονες συζήτησης στο φετινό ICEEfest, με παράλληλες εκδηλώσεις για startups και επιχειρηματικότητα, τουριστικό marketing αλλά και women empowerment.

Για πρώτη φορά επίσης εγκαινιάστηκε η ενότητα ICEE Health, αφιερωμένη αποκλειστικά στην σύνδεση του internet και της τεχνολογίας με τον ιατρικό χώρο.

Εκτός από ένα εξέχον line up εταιριών όπως Netflix, Google, Facebook, Instagram, Linkedin, Yahoo!, Tumblr –δείτε εδώ τη λίστα των φετινών ομιλητών- η 5η χρονιά του ICEEfest υποδέχθηκε περισσότερους σύνεδρους από ποτέ:

  • 3,350 συμμετέχοντες, 21% περισσότεροι από το 2015 (2,768) και 95% περισσότεροι από το 2014 (1,420)
  • 137 ομιλητές και παρουσιαστές (34 περισσότεροι από πέρσι)
  • Αντιπρόσωποι από 17 διαφορετικές χώρες παρακολούθησαν το φεστιβάλ (Ρουμανία, Ελλάδα, Μολδαβία, Βρετανία, Πολωνία, Ουκρανία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Σερβία, ΗΠΑ, Ρωσία, ΗΑΕ, Ιράν, Σουηδία, Δανία, Γερμανία)

ICEEfest - Netflix - Shazam - Trip Advisor - Uber - Βουκουρέστι - φεστιβάλ

«Στο TDG Group, τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε συνεισφέρει σημαντικά στην εκδημοκράτηση της Διαφημιστικής Αγοράς και το ICEEfest είναι η αιχμή του δόρατος αυτής της προσπάθειας μας. Δεν υπάρχει τίποτε πιο δημοκρατικό από το να υποδεχόμαστε 3,000 σύνεδρους από 17 διαφορετικές χώρες σε ένα πλαίσιο ουσιαστικής συζήτησης για το μέλλον της διαφήμισης και του digital, επαγγελματικής δικτύωσης αλλά και διασκέδασης», δήλωσε ο Οδυσσέας Ντότσικας, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ThinkDigital Group.

Φυσικά, ο θεσμός ανάδειξης της καινοτόμου νεοφυούς επιχειρηματικότητας «200 Seconds of Fame», το IAB Mixx Award Ceremony αλλά και το πλούσιο πρόγραμμα διασκέδασης με Stand Up Comedy, Live Music Party και Expo & Summer Playground δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την διοργάνωση.

«Μένουμε πιστοί στην αποστολή μας να γεφυρώσουμε την αγορά της Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης με αυτή του υπόλοιπου κόσμου. Το ICEEfest εκπροσωπεί μόνο την πρώτη φάση αυτής της μεγαλύτερης προσπάθειας. Μπορώ να δηλώσω με περηφάνια ότι μετά από 5 χρόνια σκληρής δουλειάς, έχουμε αναγνωριστεί διεθνώς, αν όχι ως το μεγαλύτερο digital και tech event στην ευρύτερη περιοχή, σίγουρα όμως ως το πιο κουλ! Σας περιμένουμε το 2017 να το δείτε και μόνοι σας!», επεσήμανε ο Dragos Stanca, οργανωτής και ιδρυτής του ICEEfest.

Και φέτος, το αποκλειστικό ICEEfest App διευκόλυνε 3,053 σύνεδρους και ομιλητές (σε σχέση με 1,305 το 2015) στην μεταξύ τους επικοινωνία και ενημέρωση.

ICEEfest - φεστιβάλ - Digital Marketing

Σύντομα όλες οι παρουσιάσεις των ομιλητών θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του ICEEfest. Η online «ICEEfest Academy» με επιπλέον υλικό θα είναι προσβάσιμη για τους σύνεδρους για όλο το χρόνο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο