LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /Γενικά /

Partnering Operator Alliance

Δημοσίευση: 16 Φεβρουαρίου 2016 14:17

“Υπερδύναμη” από την ένωση εννέα επικοινωνιακών κολοσσών

Οι εννέα πάροχοι δεσμεύονται για τη μεταξύ τους ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας σχετικά με τα νέα trends στον κλάδο Τηλεπικοινωνιών. Ποια τα μέλη της "συμμαχίας".

AP - iphone  - κινητό τηλέφωνο

Το δρόμο του συνασπισμού των μεταξύ τους δυνάμεων επέλεξαν εννέα τηλεπικοινωνιακοί όμιλοι ανά τον κόσμο, ανακοινώνοντας τη συγκρότηση μιας ενιαίας συμμαχίας, υπό τον τίτλο Partnering Operator Alliance.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο ρωσικός τηλεπικοινωνιακός όμιλος MTS, ενώ στα μέλη της συμμαχίας περιλαμβάνονται η Deutsche Telekom, η BT, η ινδική Reliance Jio Infocomm Limited, η Millicom, η Orange, η Rogers, η TeliaSonera και η TIM. Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), οι εννέα τηλεπικοινωνιακές επιχειρήσεις μετρούν, αθροιστικά, περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο πελάτες σε τουλάχιστον 80 αγορές ανά τον κόσμο.

Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις της ρωσικής MTS, οι οποίες, πάντως, δεν διαφωτίζουν πλήρως για την έκταση και το ακριβές περιεχόμενο της συμφωνίας, η συμμαχία θα διευκολύνει “τις επιχειρήσεις - μέλη της στο να φέρουν πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές ανά τον κόσμο”. Ήδη, η συμμαχία έχει εξασφαλίσει μέχρι σήμερα συμφωνίες συνεργασίας με τουλάχιστον 30 καινοτόμες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων οι AirBnB και Spotify, καθώς και οι Celltick, Disconnect, Idoomoo, Magisto και Mojio.

Η συμμαχία, όπως γνωστοποίησε η ρωσική MTS, είναι ανοιχτή και σε άλλους παρόχους, που μοιράζονται τις ίδιες θέσεις. Σύμφωνα με το ρωσικό όμιλο, η Partnering Operator Alliance καλύπτει τόσο την κινητή όσο και τη σταθερή τηλεφωνία, ενώ η δράση της εκτείνεται τόσο σε επίπεδο B2C όσο και B2B. Μάλιστα, η MTS έκανε γνωστό ότι σύντομα η συμμαχία θα αποκτήσει και νέα μέλη.

Έμφαση στην καινοτομία

Μέσω της “Partnering Operator Alliance”, οι εννέα τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι δεσμεύονται για τη μεταξύ τους ανταλλαγή καλών πρακτικών, καθώς και τεχνογνωσίας σχετικά με τα νέα trends και τις υπηρεσίες στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών.

“Πιστεύουμε στις θετικές συνέργειες, που θα φέρει η συμμαχία στην παγκόσμια αγορά. Η ένωση δυνάμεων των ηγετών της βιομηχανίας των Τηλεπικοινωνιών θα δημιουργήσει πρόσθετη αξία για τους καταναλωτές, δίνοντάς μας την ευκαιρία να παρέχουμε πιο καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, βελτιώνοντας την εμπειρία του πελάτη. Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε τη Ρωσία και χώρες της ΚΑΚ στη συμμαχία”, δήλωσε σχετικά ο Chief Marketing Officer της MTS, Vasyl Latsanych.

“Πρόκειται για μια win-win συμφωνία για όλους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να οικοδομήσουμε αυτή την ισχυρή συμμαχία”, σχολίασε, από την πλευρά του, ο Chief Product & Innovation Officer της Deutsche Telekom, Christian von Reventlow.

“Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συμμαχία θα ενισχύσει τη συλλογική μας ικανότητα μας να εξελιχθούμε περαιτέρω ως innovators της αγοράς των Τηλεπικοινωνιών”, σημείωσε ο Senior Executive Innovation, Marketing and Technologies της Orange, Mari-Noëlle Jégo-Laveissière.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο