LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /Social mediaΔημοσίευση: 31 Αυγούστου 2015 23:59

Το νέο trend στις selfies

Τα «παιδιά των social media» φορούν μόνο μία διαφανή πλαστική σακούλα και αυτοφωτογραφίζονται αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.

Ταϊβάν - Έφηβοι - πλαστικές σακούλες

Νέα εμμονή στα social media.

Μια νέα περίεργη μόδα εξαπλώνεται στους εφήβους της Ταιβάν, όπου βγάζουν φωτογραφίες τους εαυτούς τους και τις ανεβάζουν στο διαδίκτυο φορώντας μόνο πλαστικές σακούλες.

Οι νέοι της Ταιβάν, άνδρες και γυναίκες μοιάζουν ενθουσιασμένοι από αυτή τη νέα μόδα, όπου οι φωτογραφίες με τις διαφανείς σακούλες δεν αφήνουν σχεδόν τίποτε στη φαντασία.

Ταϊβάν - Έφηβοι - πλαστικές σακούλες

Ταϊβάν - Έφηβοι - πλαστικές σακούλες

Ταϊβάν - Έφηβοι - πλαστικές σακούλες

Ταϊβάν - Έφηβοι - πλαστικές σακούλες

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η Daily Mail, αυτή η νέα μόδα μπορεί να μην είναι και τόσο τυχαία όσο φαίνεται. Ίσως οι Ταϊβανέζοι έφηβοι να έχουν απλώς εμπνευστεί από την εβδομάδα μόδας της Αυστραλίας τον περασμένο Απρίλιο, όπου τα μοντέλα της εταιρείας St George New Generation παρέλασαν στην πασαρέλα με πλαστικές σακούλες στο κεφάλι, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο