LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /Γενικά /

Microsoft

Δημοσίευση: 29 Ιουλίου 2015 08:52

Δωρεάν αναβάθμιση από σήμερα στα Windows 10

Πρεμιέρα από σήμερα της πλήρους έκδοσης του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Windows 10

Κάθε χρήστης Windows -από την έκδοση 7 και μετά- έχει τη δυνατότητα από σήμερα να αναβαθμίσει δωρεάν το λειτουργικό σύστημα στην πλήρη έκδοση των Windows 10.

Όπως σημειώνει στην ιστοσελίδα της η Microsoft, τα Windows 10 είναι τόσο γνώριμα και εύχρηστα που θα αισθανθείτε ειδικοί. Το μενού έναρξης έχει επιστρέψει σε διευρυμένη μορφή και ακόμα θα επαναφέρουμε τις καρφιτσωμένες εφαρμογές και τα αγαπημένα σας έτσι ώστε να είναι έτοιμα για εσάς.

Η εκκίνηση και η επαναφορά τους είναι ταχεία, διαθέτουν καλύτερη ενσωματωμένη ασφάλεια για να είστε ασφαλείς και είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν με το λογισμικό και το υλικό που ήδη έχετε.

Windows 10

Τα Windows 10 διαθέτουν το Microsoft Edge, ένα εντελώς νέο πρόγραμμα περιήγησης το οποίο έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία web. Γράψτε ή πληκτρολογήστε σημειώσεις απευθείας σε ιστοσελίδες και μοιραστείτε τις με άλλους, διαβάστε ηλεκτρονικά άρθρα χωρίς περισπασμούς και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας αναγνώσματα για να τα ανοίξετε αργότερα. Και έχοντας ενεργοποιημένο το Cortana, αποκτάτε άμεση πρόσβαση σε βασικές ενέργειες, όπως κρατήσεις ή αναγνώσεις κριτικών, χωρίς να βγείτε από τη σελίδα στην οποία βρίσκεστε.

Μπορείτε να «κουμπώσετε» εύκολα μέχρι τέσσερις εφαρμογές και δείτε όλες τις ανοικτές εργασίες σε μια προβολή. Μπορείτε ακόμα και να δημιουργήσετε εικονικές επιφάνειες εργασίας όταν χρειάζεστε περισσότερο χώρο ή θέλετε να ομαδοποιήσετε τα αντικείμενα ανά έργο.

Windows 10

Εξατομίκευση του μενού έναρξης & νέες εφαρμογές

Εξατομικεύστε το μενού έναρξης καρφιτσώνοντας σχεδόν οτιδήποτε – όπως εφαρμογές, ανθρώπους και λίστες αναπαραγωγής – για εύκολη πρόσβαση στα πράγματα που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Τα πλακίδια επίδειξης σας επιτρέπουν να μεταπηδάτε απευθείας στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει, χωρίς να χρειάζεται προηγουμένως να έχετε ανοίξει την εφαρμογή.

Τα Windows 10 διαθέτουν εκπληκτικές ενσωματωμένες εφαρμογές, όπως Χάρτες, Φωτογραφίες, Αλληλογραφία και Ημερολόγιο, Μουσική καθώς και Ταινίες & Τηλεόραση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ερντογάν - Στάινμαγερ: Η Τουρκία ζήτησε τερματισμό των αμυντικών περιορισμών18:42ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Ολοκλήρωση αιολικών πάρκων 40 MW στη Δυτική Μακεδονία18:28“Αττικόν” για καταγγελία Καλλιάνου: ο πατέρας του δεν πληρούσε τα ιατρικά κριτήρια εισαγωγής σε ΜΕΘ18:15Θεσσαλονίκη: εμβόλισε περιπολικό στη διάρκεια καταδίωξης18:01Ενδοοικογενειακή βία: Απέσυρε την καταγγελία η σύντροφος του μπασκετμπολίστα του Περιστερίου17:48Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πλήγματα σε 40 στόχους της Χεζμπολάχ 17:35Καλλιάνος: Η καταγγελία για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και η απάντηση Γεωργιάδη (βίντεο)17:21Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου17:0730ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμού16:54Ομόφυλα Ζευγάρια: Κόντρα Πλεύρη - Βελόπουλου για τους βουλευτές στις εκκλησίες16:40“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο16:27Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους Σπαρτιάτες16:16Βουλή: Άρση ασυλίας για Βελόπουλο και Μπουρχάν16:01ΑΔΑΕ: Ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί άμεσα για τους λόγους της παρακολούθησής του15:47Λάρισα: Πατίνι συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι (εικόνες)15:34Μεγάλη Τετάρτη: Δεμένα τα πλοία λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς15:20“The 2Night Show”: Με Βρεττό, Iορδάνοβα και Μπομπέτσι η παρέα της Τετάρτης (εικόνες)15:07Ευρωεκλογές 2024 – Πλεύση Ελευθερίας: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι14:53Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:39Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο