LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /Social media /

Νέα "ενόχληση" για τους χρήστες

Δημοσίευση: 12 Μαΐου 2015 23:06

Νέο bug στο Facebook προκαλεί κομφούζιο

Ένα ακόμα bug ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα πολλούς από τους χρήστες της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

facebook

Ένα ακόμα bug ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα πολλούς από τους χρήστες της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Πληθώρα υπενθυμίσεων για γενέθλια «φίλων» εμφανίζονται στις σελίδες των χρηστών ή αποστέλλονται με τη μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκαλώντας κυριολεκτικά κομφούζιο.

Όπως αναφέρει σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα Guardian, το Facebook επιβεβαίωσε, σε σχετική ανακοίνωση, ότι έχει εντοπιστεί σφάλμα στο σύστημα κοινοποιήσεων του κοινωνικού δικτύου, το οποίο αποστέλλει εσφαλμένα μηνύματα και emails που περιέχουν ειδοποιήσεις για γενέθλια άλλων χρηστών.

Υπό κανονικές συνθήκες, το Facebook αποστέλλει μόνο μία υπενθύμιση για τα γενέθλια κάποιου χρήστη ημερησίως, ενώ ενημερώνει μέσω email μόνο όσους χρήστες το έχουν επιλέξει. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, πληθώρα χρηστών απέστειλαν στην εταιρεία τα παράπονά τους σχετικά με μια μαζική αύξηση των συγκεκριμένων ειδοποιήσεων. Ενώ πολλοί ήταν αυτοί που υπέθεσαν ότι η αλλαγή αυτή είχε κάποια σκοπιμότητα, παραδείγματος χάριν σαν κάποια μορφή δοκιμών από την πλευρά του Facebook, στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα bug που έχει «κολλήσει» στο σύστημα της ιστοσελίδας.

Όπως αναφέρει η Guardian, το Facebook επιβεβαίωσε το σφάλμα, το οποίο όπως καθησύχασε πρόκειται να διορθωθεί άμεσα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου07:42Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)07:40Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία06:01Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο