LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /Social media /

Direct Messages

Δημοσίευση: 21 Απριλίου 2015 15:55

Το Twitter επιτρέπει τα άμεσα μηνύματα από οποιονδήποτε

Το Twitter επεκτείνει το δημοφιλές χαρακτηριστικό άμεσων μηνυμάτων της υπηρεσίας του, επιτρέποντας στους χρήστες να λαμβάνουν μηνύματα από οποιονδήποτε χρήστη.

twitter - εφαρμογή - λογότυπο - logo

Το Twitter ανακοίνωσε ότι το σύστημα άμεσων μηνυμάτων της υπηρεσίας του, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν σε προσωπικό επίπεδο, πρόκειται να αλλάξει. Προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους, οι χρήστες έπρεπε να «ακολουθούν» κάποιον άλλον.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα τεχνολογίας CNET επικαλούμενη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Twitter, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αποστέλλουν μηνύματα σε οποιονδήποτε, εφόσον επιλέξουν να τροποποιήσουν τη ρύθμιση αυτή στο λογαριασμό τους.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα επωφελές για μεγάλες εταιρείες και διασημότητες, που θα είναι πλέον σε θέση να απαντούν σε ανθρώπους χωρίς να είναι followers (χρήστες που ακολουθούν ή τους ακολουθούν).

Το Twitter είχε δοκιμάσει και στο παρελθόν αυτό το χαρακτηριστικό κάνοντάς το διαθέσιμο μόνο σε μικρή μερίδα των χρηστών, χωρίς ωστόσο να το προωθήσει περαιτέρω. Οι χρήστες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν τη ρύθμιση αυτή, η οποία θα τους επιτρέπει να λαμβάνουν απευθείας μηνύματα από οποιονδήποτε.

Όσοι χρήστες διαθέτουν φορητές συσκευές που ενσωματώνουν το λειτουργικό iOS της Apple και το Android της Google, θα δουν να εμφανίζεται ένα κουμπί άμεσων μηνυμάτων στην οθόνη του προφίλ τους. Το Twitter παρέχει πλέον στους χρήστες τη δυνατότητα να αποστέλλουν μηνύματα σε οποιονδήποτε ανεξάρτητα εάν είναι followers.

«Συνεχίζουμε να επενδύουμε στο ιδιωτικό μας κανάλι ώστε να θέτουμε τα θεμέλια για μια ισχυρή και συναρπαστική εμπειρία μηνυμάτων», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα το Twitter.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο