LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /Γενικά /

Ηλεκτρονικό παιχνίδι

Δημοσίευση: 20 Νοεμβρίου 2014 13:15

Άκρως ακατάλληλη έκδοση δημοφιλούς ηλεκτρονικού παιχνιδιού με σεξ και βία

Προκαλούν οι δημιουργοί της τελευταίας έκδοσης του Grand Theft Auto με την  τοποθέτηση στο παιχνίδι μιας ιερόδουλης, την οποία μπορεί να σκοτώσει ο παίκτης.

Grand Theft Auto V - GTA V - Σεξ - Πρώτο πρόσωπο

Έχασαν κάθε μέτρο οι δημιουργοί της νέας έκδοσης του ηλεκτρονικού παιχνιδιού- που σπάει ταμεία - Grand Theft Auto. Στην τελευταία έκδοση του παιχνιδιού, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν σεξ σε πρώτο πρόσωπο με μια ιερόδουλη, η οποία κάνει την πράξη πολύ ρεαλιστική βογκώντας και μιλώντας πρόστυχα.

Το γεγονός που προκάλεσε σάλο όμως, είναι ότι μετά ο χειριστής έχει την δυνατότητα να την ξυλοφορτώσει ή ακόμα και να την σκοτώσει για να πάρει τα λεφτά του πίσω. Ιερόδουλες μπορούσε να συναντήσει κανείς και στις προηγούμενες εκδόσεις αλλά δεν ήταν ορατές οι ερωτικές επαφές των ηλεκτρονικών ηρώων. Τώρα πια αυτή η δυνατότητα παρέχεται για όσους παίζουν το παιχνίδι στα νεότερα μοντέλα του Playstation 4 και στις κονσόλες XBox One.

Η εταιρεία Rockstar στην οποία ανήκει το παιχνίδι, προσπάθησε να δικαιολογήσει τις προκλητικές της επιλογές λέγοντας,«Ένα από τα πράγματα που μπορούσαμε να κάνουμε ώστε οι παίχτες να νιώθουν διαφορετικά εμπειρίες που είχαν στο παρελθόν ήταν η εκδοχή του πρώτου προσώπου. Η δυνατότητα αυτή δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο του Λος Σάντο ευθέως μέσα από τα μάτια του χαρακτήρα τους αποκαλύπτοντας με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο τις μεγαλοπρεπείς λεπτομέρειες του κόσμου αυτού».

Grand Theft Auto V - GTA V - Σεξ - Πρώτο πρόσωπο

Grand Theft Auto V - GTA V - Σεξ - Πρώτο πρόσωπο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο