LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /Social media /

Luxy

Δημοσίευση: 08 Οκτωβρίου 2014 17:17

Μια εφαρμογή γνωριμιών που ταιριάζει... γάντι με το Facebook των πλουσίων

Αρρ γνωριμιών και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης μόνο για πολύ πλούσιους. Luxy και Netropolitan εντυπωσιάζουν και συζητούνται.

Luxy - app γνωριμιών - πλούσιοι

Μετά τον πάταγο που προκάλεσε η έλευση του Netropolitan, του κοινωνικού δικτύου που μοιάζει με το Facebook αλλά απευθύνεται αποκλειστικά σε πλούσιους, μια νέα εφαρμογή μέσω κινητών το Luxy, αναμένεται να συζητηθεί ευρέως.

Πρόκειται για ένα app γνωριμιών το οποίο όμως αποκλείει ουσιαστικά τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα λόγω του ελιτισμού που  το διακρίνει.

Το Business Insider υποστηρίζει πως με αυτή την εφαρμογή εκατομμυριούχοι, super models, celebrities και γενικότερα άτομα με μεγάλο εισόδημα και έντονη προβολή θα μπορούν να συνδιαλέγονται αναζητώντας το ταίρι τους.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Ντάρεν Σούστερ δήλωσε ερωτηθείς από το CNN «Ένας 20χρονος που οδηγεί ένα κοινό αυτοκίνητο και θέλει να κλείσει ραντεβού στα McDonald's δεν θα αντέξει και πολύ στο Luxy. Κοιτάξτε, οι χρήστες του συγκεκριμένου app οδηγούν τα καλύτερα αμάξια, διαμένουν στα καλύτερα ξενοδοχεία, φορούν τα πιο σικ ρούχα. Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ρούχων και αξεσουάρ, μέσω της εφαρμογής, αλλά μόνο από συγκεκριμένους οίκους, όπως: Prada, Gucci και Cartier».

Luxy - app γνωριμιών - πλούσιοι

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ο οποίος μέχρι στιγμής διατηρεί την ανωνυμία του έγραψε «Το ηλεκτρονικό dating αυξάνεται ραγδαία. Ήταν, λοιπόν, καιρός να βγουν εκτός της... γειτονιάς αυτοί που έχουν χαμηλό εισόδημα».

Luxy - app γνωριμιών - πλούσιοι

 

Είναι προφανές πως η εφαρμογή αυτή θα αρέσει σίγουρα στους χρήστες του Netropolitan. Άλλωστε είναι δεδομένο ότι θα ανταποκρίνονται στις οικονομικές απαιτήσεις του Luxy αφού η εγγραφή τους στο Netropolitan τους στοίχισε 9.000 δολάρια και κάθε χρόνος που παραμένουν άλλες 3.000!

Netropolitan - κοινωνική δικτύωση - facebook - πλούσιοι

Το εν λόγω κοινωνικό δίκτυο είναι διαθέσιμο τόσο σε υπολογιστές γραφείου όσο και σε έξυπνες φορητές συσκευές και οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες για λογισμικό ios και Android.O άνθρωπος που το δημιούργησε είναι αρχιμουσικός της φιλαρμονικής ορχήστρας της Μινεσότα, Τζέιμς Τάτσι Πίτερς ο οποίος το περιέγραψε ως χώρο για ανθρώπους που έχουν περισσότερο χρήμα από χρόνο,

Netropolitan - κοινωνική δικτύωση - facebook - πλούσιοι

Όλα τα μέλη πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να χρησιμοποιούν τα πραγματικά στοιχεία τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο